Σασμός Β’ κύκλος: Οι θάνατοι είναι πολλοί! 1, 2, 3, 4…αλλά ο πέμπτος θα ρίξει τα τσιμέντα!

1242

Εξελίξεις στον Σασμό με την σειρά να είναι άκρως επιτυχημένη, αλλά ετοιμάζεται για ανέβει ακόμα πιο ψηλά στην εκτίμηση του τηλεοπτικού κοινού. Spoilers από τα επεισόδια της 2ης σεζόν του Σασμού που έρχεται τον Σεπτέμβριο. Υπομονή παιδιά, περίπου 1,5 μήνας έμεινε…

Χαμός ή Σασμός; Δύο λέξεις που έχουν σχεδόν την ίδια σημασία. Ε δεν βλέπετε τι γίνεται στην σειρά;

Ο 2ος κύκλος μάλιστα θα είναι ακόμη πιο δραματικός και ανατρεπτικός. Καθώς υπάρχουν πρόσωπα και αγαπημένοι χαρακτήρες που είτε δεν θα ξεκινήσουν καν στα νέα επεισόδια, είτε θα βρίσκονται μόνο στην αρχή και μετά θα τους…πεθάνουν.

Απώλειες που θα μας συγκλονίσουν, όμως απώλειες που θα καλυφθούν με νέους χαρακτήρες…

Επιτέλους στον 2ο κύκλο θα επιστρέψουμε σε ρυθμούς βιβλίου. Κάτι που σημαίνει πως Καλλιόπη και Βασιλική θα πέσουν νεκρές.

Αυτό που δεν θα περιμένετε θα γίνει επίσης. Ο Μαθιός θα πέσει και εκείνος από πυρά αστυνομικών. Όχι από τον Νικηφόρο. Που θα προσπαθήσει μεν, αλλά δεν θα προλάβει να έχει εκείνος την ικανοποίηση.

Ο νεαρός θυμίζουμε πως ψάχνει την εκδίκηση για τον πατέρα του.

Τρεις θάνατοι για πρόσωπα που είναι από τα πιο αγαπημένα στην σειρά. Ε δεν νομίζουμε να πιστέψατε πως θα μείνουν όλα ίδια. Ο Σασμός είναι εδώ, για νέες ανατροπές και εκπλήξεις.

Μια που μιλάμε για ανατροπές δεν θα είναι φυσικά μόνο οι 3 που σας αναφέρουμε παραπάνω…Έχουμε και την Γιαγιά Ειρήνη, άρα 4.

Ο πέμπτος όμως είναι που θα ρίξει τα τσιμέντα!

Γιατί; Μα γιατί δεν τον περιμένει κανείς!!!

Σύντομα περισσότερα, και πιστέψτε μας αξίζει η αναμονή….

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ