Σατανικά σχέδια και περίεργα παιχνίδια έρχονται στη ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ

323

Καθηλωτικές είναι οι εξελίξεις στα προσεχή επεισόδια της σειράς του ΑΝΤ1,”Γυναίκα χωρίς όνομα”….

Η ζωή της Κάτιας κινδυνεύει, ακόμη μία φορά, από τη Μάρθα, ενώ ο Μιχάλης αποφασίζει να κάνει το επόμενο βήμα στη σχέση του με την Ιωάννα…

Η Μάρθα δεν πρόκειται να ηρεμήσει αν δεν βγάλει για πάντα από τη μέση την Κάτια.

Έτσι, όπως θα παρακολουθήσουμε στην πορεία της σειράς του ΑΝΤ1, η γυναίκα από τη στιγμή που βλέπει πως ο Νίκος δεν σκοτώνει την Κάτια, αποφασίζει να δράσει μόνη της.

Η ίδια σκέφτεται ένα σατανικό σχέδιο, το οποίο βάζει άμεσα σε εφαρμογή. Συγκεκριμένα, πηγαίνει στο κτήμα του Νίκου και προσποιείται στη γυναίκα πως βρίσκεται εκεί για να τη σώσει.

Η Κάτια, πάνω στην απελπισία της, την εμπιστεύεται απόλυτα και την ακολουθεί. Λίγα λεπτά αργότερα, οι δυο τους, κρυφά από όλους, φτάνουν σε ένα ξενοδοχείο. Τότε η Μάρθα θέλει να βρει τρόπο να κάνει πράξη το σχέδιό της να δηλητηριάσει την Κάτια!

Την ίδια στιγμή, ο Νίκος αντιλαμβάνεται την απουσία της τελευταίας και τρελαίνεται. Ο άντρας συναντάει τον Αργύρη και ξεσπάει εναντίον του, καθώς φοβάται ότι έχασε για πάντα την Κάτια.

Από τα λόγια του, ο Αργύρης υποψιάζεται πως η Μάρθα παίζει κάποιο περίεργο παιχνίδι και προσπαθεί να μάθει πληροφορίες για αυτήν. Οι ώρες περνούν και η Κάτια παραμένει κλεισμένη στο ξενοδοχείο, ελπίζοντας πως πλησιάζει η στιγμή που θα ξαναδεί την κόρη της.

Εντωμεταξύ, η περίεργη συμπεριφορά που έχει η Μάρθα δεν περνάει απαρατήρητη, γεγονός που προβληματίζει τη Μαρίνα. Έτσι, η τελευταία αποφασίζει να πάει και να ψάξει στο ξενοδοχείο που πηγαίνει η γυναίκα. Όταν η κοπέλα φτάνει εκεί, αγνοεί πως βρίσκεται κοντά στη μητέρα της.

Λίγο πριν ανακαλύψει πως η Κάτια μένει σε αυτό το ξενοδοχείο, ο Φώτης την ειδοποιεί πως μετά την εξέταση DΝΑ που του έγινε αποδείχθηκε πως εκείνος είναι ο δολοφόνος της μητέρας της Κλειώς. Συγκλονισμένη από αυτή την είδηση, η Μαρίνα αποχωρεί αμέσως από εκεί και σπεύδει να συναντήσει τον πατέρα της.

Την ίδια στιγμή, η Κάτια θυμάται σοκαριστικά γεγονότα από το παρελθόν της, ενώ ο κλοιός γύρω από τη Μάρθα στενεύει. Κι ενώ η Κάτια μένει κλεισμένη στο ξενοδοχείο, δέχεται μία επίσκεψη που αναμένεται να αλλάξει όλα τα δεδομένα…

Ο Μιχάλης, από τη στιγμή που έμαθε πως η Ιωάννα περιμένει το παιδί του, αποφάσισε να το αναγνωρίσει και να σταθεί στο πλευρό της. Σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη της σχέσης του έπαιξε φυσικά και η επιλογή της Μαρίνας να του ζητήσει να χωρίσουν.

Στα επόμενα επεισόδια, ο Μιχάλης αποφασίζει να πάει τη σχέση του με την Ιωάννα ένα βήμα παρακάτω. Συγκεκριμένα, ο νεαρός της ζητάει να παντρευτούν. Προς μεγάλη του έκπληξη, όμως, η απάντηση της κοπέλας είναι αρνητική.

Παράλληλα, η Μαρίνα στο ενδεχόμενο του γάμου του πρώην αγαπημένου της καταρρακώνεται. Η ίδια δεν μπορεί να πιστέψει πως θα χάσει για πάντα τον άνθρωπο που αγάπησε όσο κανέναν άλλον.

Ο μεγαλύτερος φόβος της κοπέλας επιβεβαιώνεται λίγες ώρες μετά, αφού η Ιωάννα έπειτα από σκέψη δέχεται τελικά την πρόταση γάμου του Μιχάλη. Έτσι, οι δυο τους ξεκινούν τις ετοιμασίες για τον επικείμενο γάμο τους!

Ο Νίκος την απειλεί πως αν δεν του πει πού βρίσκεται η Κάτια θα επικοινωνήσει με τη Μαρίνα και θα της αποκαλύψει όλη την αλήθεια!

ΑΠΟ MYtv

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ