Σία Βοσκανίδου: Η πρώην παίκτρια του The Bachelor έβγαλε τραγούδι για τον Παναγιώτη (video)

322

Η Σία Βοσκανίδου ήταν από τις κοπέλες που ξεχώρισαν στο The Bachelor τόσο για τις…

βλεφαρίδες της όσο και για τη λυγερόκορμη κορμοστασιά της.

Μέσα στο πλαίσιο του παιχνιδιού ξεδίπλωσε και κρυφά ταλέντα αφού ουκ ολίγες φορές την είδαμε να τραγουδά είτε στον γοητευτικό εργένη είτε στην κάμερα.

Βγαίνοντας από το παιχνίδι οι άνθρωποι που έπρεπε είχαν πάρει ήδη το μήνυμα κι έτσι η πρώην παίκτρια κατάφερε να μπει σε στούντιο και να ηχογραφήσει το πρώτο της τραγούδι.

Η ίδια μάλιστα το είχε τραγουδήσει και σε εκείνον κατά τη διάρκεια της παραμονής της στο παιχνίδι. Δεν είναι βέβαια και λίγες οι φορές που την είχαμε δει να τραγουδάει on camera.

Η αποχώρηση της τελικά της άνοιξε την πόρτα για να εισχωρήσει στον χώρο του τραγουδιού. Η ίδια μετά την αποχώρησή της είχε αποκαλύψει στην Σταματίνα Τσιμτσιλή το πότε περίπου θα κυκλοφορούσε το νέο της τραγούδι.

Σήμερα η κάμερα της εκπομπής «Happy Day», επισκέφθηκε την Σία στο στούντιο, όπου ηχογραφούσε το τραγούδι της και αποκάλυψε αν ο Παναγιώτης και η Νικόλ γνωρίζουν ότι θα κυκλοφορήσει το τραγούδι που έγραψε για τον τότε εργένη.

«Ο Παναγιώτης ήταν η έμπνευσή μου για να γράψω το τραγούδι. Είπα στον Παναγιώτη ότι βγάζω τραγούδι για εκείνον, ελπίζω να του αρέσει. Με τη Νικόλ είμαστε φίλες, της είπα για το τραγούδι, το άκουσε και της άρεσε. Νικολέτα, ο Παναγιώτης είναι δικός σου. Είχα χωρίσει και μπήκα στο Bachelor για την εμπειρία, αλλά και για να ξεχαστώ».

Το νεαρό μοντέλο αναφέρθηκε και στον αείμνηστο Παντελή Παντελίδη, με τον οποίο είχαν σχέση λέγοντας πως την είχε ακούσει να τραγουδάει, παρόλο που τότε δεν σκεφτόταν να ασχοληθεί με το τραγούδι.

«Με γυρνάς πολλά χρόνια πίσω. Τότε δεν ήθελα να ασχοληθώ με το τραγούδι, αυτό μου βγήκε τώρα. Ο Παντελής με είχε ακούσει μια φορά και μου είχε πει απλά ότι “έχεις ωραία φωνή”».

Η κάμερα της εκπομπής Happy Day ήταν εκεί και συνάντησε τη Σία «επί τω έργω».

Ηχογράφησε το πρώτο της τραγούδι!

Δείτε τι είπε:

H Σία βγήκε από τη βίλα του #TheBachelorGR και ήρθε στο Happy Day!

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ