Σιωπηλός Δρόμος – ΣΟΚ: Μία άγρια δολοφονία συγκλονίζει τους χαρακτήρες

445

Το νέο επεισόδιο στην αγαπημένη σειρά του MEGA Σιωπηλός Δρόμος έρχεται στην Κυριακή 16/5 με την αγωνία να εντείνεται και το μυστήριο να χτυπάει κόκκινο!

Ο Νάσος πιέζεται από τους ανώτερούς του και βρίσκεται στο περιθώριο
Μια άγρια δολοφονία θα συγκλονίσει την κοινότητα του Βαθιού Αττικής. Οι ευθύνες βαραίνουν πρωτίστως την αστυνομία καθώς 23 μέρες μετά την εξαφάνιση των παιδιών, οι έρευνες δεν έχουν καταλήξει πουθενά. Ο Νάσος πιέζεται από τους ανωτέρους του να αποκόψει την Θάλεια από τις συνομιλίες και να φτάσει άμεσα σε μια συμφωνία με τους απαγωγείς. Στην διάρκεια μιας ολονυχτίας εκδήλωσης οι γονείς θα προσπαθήσουν να ευαισθητοποιήσουν την κοινή γνώμη και να ασκήσουν έτσι μεγαλύτερη πίεση στους δράστες και την αστυνομία.

Στο νέο επεισόδιο την Κυριακή (16/5) στη σειρά Σιωπηλός Δρόμος, ο Νάσος και η Θάλεια θα βρεθούν στο περιθώριο και θα καταλάβουν πως ο ένας έχει ανάγκη τον άλλο. Η διπλή ζωή της Αθηνάς αποκαλύπτεται και την ίδια στιγμή ο «ενορχηστρωτής» θα αρχίσει να ανοίγει τα χαρτιά του. Οι εξελίξεις θα είναι καταιγιστικές και για πρώτη φορά ο Νάσος με την ομάδα του θα εντοπίσουν τον έναν από τους δράστες.

Δείτε το τρέιλερ:

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ