«Σιωπηλός Δρόμος»: Ο κλοιός στενεύει για τους ήρωες στο 8ο επεισόδιο της αστυνομικής σειράς

411

Την Κυριακή 30 Μαΐου, στις 21:00, στο Mega. Αλλεπάλληλες αποκαλύψεις και ένας κλοιός που συνεχώς στενεύει για τους ήρωες της αστυνομικής δραματικής σειράς «Σιωπηλός Δρόμος»

οι οποίοι έρχονται αντιμέτωποι με αδιέξοδα. Την Κυριακή 30 Μαΐου, στις 21:00, στο Mega θα μεταδοθεί το 8ο επεισόδιο.

Επεισόδιο 8: «Παλιές ιστορίες»

Η έρευνα της Θάλειας θα την οδηγήσει και πάλι σε αδιέξοδο. Μοιράζεται τα στοιχεία με την αστυνομία και όλοι απορούν για το ίδιο πράγμα. Τι σχέση θα μπορούσε να έχει ένα θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα που συνέβη πριν από 25 χρόνια, με την υπόθεση της απαγωγής; Η μοναδική σύνδεση που προκύπτει είναι, πως ο άντρας που έχασε τότε τη ζωή του εργαζόταν στα λατομεία του πατέρα της. Ο Μιχάλης νιώθει τον κλοιό γύρω του να σφίγγει και τη σύλληψή του να πλησιάζει. Παρόλα αυτά, προσπαθεί να συμπεριφερθεί φυσιολογικά και να οργανώσει τη διαφυγή του. Την ίδια στιγμή, ο Βασίλης αποφασίζει να βοηθήσει τη Θάλεια και να της αποκαλύψει το παράνομο κύκλωμα. Η έρευνα της αστυνομίας σχετικά με το τροχαίο ατύχημα θα τους οδηγήσει σε ένα όνομα, τον Ιάσονα και ο Μιχάλης για πρώτη φορά θα συναντήσει τον «ενορχηστρωτή» της απαγωγής.

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους οι: Δημήτρης Λάλος, Πηνελόπη Τσιλίκα, Αντώνης Καφετζόπουλος, Χρήστος Λούλης, Ανθή Ευστρατιάδου, Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου, Νικόλας Παπαγιάννης, Βίκυ Παπαδοπούλου, Γιάννος Περλέγκας, Μυρτώ Αλικάκη και Χριστίνα Χειλά Φαμέλη.

Συντελεστές:

Σκηνοθεσία: Βαρδής Μαρινάκης
Σενάριο: Πέτρος Καλκόβαλης – Μελίνα Τσαμπάνη
Διεύθυνση φωτογραφίας: Ραμόν Μαλαπέτσας
Πρωτότυπη μουσική: Ted Regklis
Σκηνογράφος: Ράνια Γερογιάννη
Line producer: Κωστής Παπαδάκης
Executive producer: Νικόλας Αλαβάνος – Πάθη Κατσούφη
Εταιρεία παραγωγής: Filmiki Productions

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ