Σιωπηλός Δρόμος Spoiler (09/04): Ένας νέος ρόλος ξεκινάει – Ποιος είναι ο νέος ηθοποιός;

632

Σιωπηλός Δρόμος Spoiler (11/04): Σιωπηλός Δρόμος που αναμένεται να καθηλώσει όλο το κόσμο μπροστά στις οθόνες μας. Η τηλεθέαση στα ύψη για την σειρά του Mega Tv.

Ένα σχολικό λεωφορείο. Εννέα μαθητές. Μία καλοστημένη ομαδική απαγωγή.

Ένας νέος χαρακτήρας μπαίνει στην εκπληκτική σειρά του MEGA, ανατρέπει την υπόθεση και κορυφώνει την αγωνία. Σύμφωνα με το δημοσίευμα του Youfly.com, o αγαπημένος ηθοποιός Στάθης Μαντζώρος εισβάλλει στη σειρά Σιωπηλός Δρόμος ως Ηρακλής Μίσχος, χαρίζοντας, μέσα από την παραδοσιακά μοναδική του ερμηνεία, σασπένς, αλλά και μεγάλο ενθουσιασμό για τις επόμενες εξελίξεις.

Τον ηθοποιό Στάθη Μαντζώρο τον είδαμε τελευταία στην πολύ επιτυχημένη θεατρική παράσταση “Το Τρίτο Στεφάνι” στο θέατρο Παλλάς, αλλά και στις οθόνες μας. Το πέρασμα που έκανε από τις Άγριες Μέλισσες έδωσε φως στην υπόθεση του Νέστορα, ενώ καθήλωσε τους τηλεθεατές, μέχρι και το τελευταίο δευτερόλεπτο. Ποιος θα είναι ο χαρακτήρας που θα υποδυθεί ο μοναδικός Στάθης Μαντζώρος και τί θα δούμε στη συνέχεια;

Ένας αδίστακτος κακοποιός με διασυνδέσεις
Ο ηθοποιός Στάθης Μαντζώρος θα παίξει τον χαρακτήρα Ηρακλή Μίσχο, έναν από τους αδίστακτους χαρακτήρες, στη σειρά Σιωπηλός Δρόμος. Ο Ηρακλής Μίσχος, κατα πάσα πιθανότητα, θα ιδιοκτήτης μιας μεταφορικής εταιρείας. Μόνο που η εταιρεία αυτή δεν είναι και τόσο απλή. Ο Ηρακλής δραστηριοποιείται σε έναν παράνομο χώρο, με πελάτες ανθρώπους του υποκόσμου!

Ο Στάθης Μαντζώρος στη νέα σειρά Σιωπηλός Δρόμος
Ο ήρωας αυτός συνδέεται άμεσα με την υπόθεση της εξαφάνισης, και λόγω του μίνι-βαν αλλά και από το γεγονός ότι ήταν πρώην συνεργάτης του Σπύρου Καρούζου (Αντώνης Καφετζόπουλος). Γνωρίζει πολύ καλά την οικογένεια και οι διασυνδέσεις του είναι πάρα πολλές. Ενώ στην αρχή ο Ηρακλής Μίσχος (Στάθης Μαντζώρος) δε θα κινήσει υποψίες στη σειρά Σιωπηλός Δρόμος, στη συνέχεια θα βρεθεί στο επίκεντρο λόγω της σχέσης του, με την διευθύντρια του σχολείου, την Βιολέτα!

Τότε είναι που θα ξεκινήσει το μαρτύριο για τον ίδιο, καθώς το όνομά του θα εμπλακεί στην υπόθεση της απαγωγής. Η αστυνομία θα του χτυπήσει την πόρτα, όταν ο γιος του – ο οποίος φοιτά στο συγκεκριμένο σχολείο- θα μπλεχτεί σε θέματα εκφοβισμού, ή αλλιώς σε λεπτά ζητήματα bullying. Η υπόθεση στη σειρά Σιωπηλός Δρόμος αναμένεται να κόψει την ανάσα, στην οποία ο Στάθης Μαντζώρος θα δώσει την χαριστική του βολή, ως Ηρακλής Μίσχος.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ