ΣΠΙΤΙ ΕΙΝΑΙ: Τι θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο

130

«…εκεί που ξέρεις τον κωδικό του συναγερμού»

Η πραγματικότητα πάντοτε διαφέρει από αυτό που φανταζόμαστε και ονειρευόμαστε ως ιδανικό και η συγκατοίκηση της Ράνιας και του Σωτήρη δεν αποτελεί εξαίρεση στον γενικό κανόνα. Η μετακόμισή του στο σπίτι της ξεκινά με τις καλύτερες προθέσεις, όμως αποδεικνύεται ότι δε θα είναι τόσο εύκολη στην πράξη όσο στην θεωρία.

Η Ράνια, μια γυναίκα ανεξάρτητη και αυτόνομη από πολύ μικρή ηλικία, που μένει μόνη της πάνω από 20 χρόνια, ξαφνικά έρχεται αντιμέτωπη με τις πρώην συζύγους του Σωτήρη αλλά και τα παιδιά, που φαίνονται αποφασισμένοι να μην τους αφήσουν στιγμή σε ησυχία.

Μέσα σε μια μέρα η ζωή της μετατράπηκε από εργένικη σε οικογενειακή και αυτό το καταλαβαίνει αμέσως και χωρίς αμφιβολία. Τηλέφωνα απ’ την πρώην πεθερά του μέσα στο βράδυ, μια μικρή κόρη άρρωστη που μόνο ο μπαμπάς της μπορεί να την κάνει καλά, είναι μόνο κάποια απ’ τα απρόσμενα που θα πρέπει η Ράνια να αντιμετωπίσει και να συνηθίσει.

Όταν η εταιρία σεκιούριτι ειδοποιεί την Ράνια ότι κάποιος έχει εισβάλει στο σπίτι της, εκείνη δεν μπορεί να φανταστεί ότι πρόκειται για κάποιον που μπορεί μεν εκείνη να μη γνωρίζει ακόμη, αλλά ο Σωτήρης τον ξέρει και μάλιστα πολύ καλά…

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ