Survivor 4 Διαρροή (30/3): 2η ασυλία – MEGA SPOILER – Αυτοί κερδίζουν την Τρίτη! Μπλε ή Κόκκινη ομάδα;

259

Survivor 4 Διαρροή (30/03): Επιστροφή στην δράση για το αγαπημένο μας survivor και το βράδυ θα έχουμε τον πρώτο αγώνα ασυλίας. Πρώτο αγώνα είπαμε; Σήμερα όμως σας έχουμε μια μεγάλη έκπληξη.

Ξεκινάμε τα LIVE και θα σήμερα θα πάμε παρέα με live σχολιασμό του αγώνα της 1ης ασυλίας. Θα δούμε όλες τις μονομαχίες, τα περίεργα που θα γίνουν, και τους μεγάλους νικητές. Σίγουρα το LIVE δεν χάνεται αγαπητοί φίλοι. Όλα τα βράδια του αγαπημένου μας παιχνιδιού πάμε μαζί LIVE.

Χαμός στην παραλία και ο Άλεξ όπως σας τα λέγαμε ο πρωταγωνιστής για μια ακόμα φορά. Με ποιον άλλον; Μα φυσικά με τον Κόρο, και ο Τριαντάφυλλος με το φιλαράκι του μαζί. Τι πάει να πει μπλε ο Άλεξ. Μια γειτονιά είναι όλοι. Για τον Τριαντάφυλλο διαβάστε εδώ την στρατηγική του.

Δεν θα μπούμε στην διαδικασία να χαρακτηρίσουμε δηλώσεις παιχτών όσο ακραίες και είναι είναι, και αναφερόμαστε για την τελευταία δήλωση του Άλεξ περί καρκινώματος για την Άννα Μαρία. Καλό θα είναι μην λέγονται τέτοια πράγματα. Το έχουμε ξαναπεί είναι ένα παιχνίδι και έτσι πρέπει να το αντιμετωπίζουμε. Και στο τέλος ο κόσμος έχει κρίση και ψήφο.

Και πάμε να τελειώνουμε με την Τρίτη από νωρίς. Νικητές, Ατομική ασυλία, υποψήφιοι προς αποχώρηση. Τα πάντα όλα εδώ.

Τι περιμένουμε την Τρίτη;
Μπλε ή Κόκκινοι;

Οι Μπλε μετά το απίστευτο της Τετάρτης θα είναι κανονικά ομάδα, αφού λέγεται ότι η Κεφαλά επιστρέφει στα αγωνίσματα. Και ο Σάκης μετά το θαύμα λογικά σήμερα αύριο θα ξαναμπεί στους αγώνες.

Οι κόκκινοι χωρίς Τριαντάφυλλο αλλά με τους υπόλοιπους ετοιμοπόλεμους, εκεί που είχαν βρει ρυθμό και είχαν σερί τρεις νίκες, έκαναν το απίστευτο να χάσουν από τους τρεις παίχτες των Μπλε, και όσο να ναι τους έπεσε βαρύ. Αλλά περισσότερο θα τους κοστίσει, αφού θα χάσουν και 2η μάχη στην σειρά. Σας έχουμε ενημερώσει από πολύ νωρίς και σίγουρα πρώτοι, όσο και εάν ορισμένοι δεν θέλουν να το καταλάβουν.

Αλλά Μπόγδανος και Καρολίνα είναι σε εξαιρετική κατάσταση και στις γυναίκες υπερτερούν ξεκάθαρα της Μπλε ομάδας.

Σίγουρα περιμένουμε μια συναρπαστική ημέρα αγωνιστικά την Τρίτη, με τους Κόκκινους να θέλουν να αφήσουν πίσω τους τις δύο συνεχόμενες ήττες. Είναι και τα έπαθλα πλέον σημαντικά.

Η Κόκκινη ομάδα θα κερδίσει και θα κάνει σεφτέ στις νίκες μετά την ένωση.

Το ΚΟΚΚΙΝΟ επιστρέφει στο νησί

Ποιος παίκτης θα πάρει ατομική ασυλία;
Πολλά είναι τα φαβορί, αλλά ένας θα την κερδίσει. Δύο όμως την έχουν πολύ μεγάλη ανάγκη. Τζέιμς και Μπάρτζης αφού ξέρουν ότι θα είναι προτεινόμενοι. Τελικά για μια ακόμα φορά θα κερδίσει ο Νίκος, κάτι που το είχαμε δει και την τελευταία φορά, που είχε προτείνει την Κεφαλά, και είχε γίνει ο κακός χαμός. Ο Νίκος αυτήν την φορά θα δώσει την Ελευθερία.

Νικητής: Νίκος Μπάρτζης και θα προτείνει την Ελευθερία

Αυτός είναι ο υποψήφιος προς αποχώρηση!
Καλά, θέλει και ερώτημα; Τζειμς. Χωρίς πολλά πολλά και φλυαρίες. Δεν θα μπορούσαν να δώσουν και κάτι άλλο άλλωστε στην υποομάδα του Σάκη που έχουν την πλειοψηφία. Δεν έχουν και επιλογές. Είναι περιορισμένες οι επιλογές τους. Την Άννα Μαρία την έφαγαν, ο Νίκος πήρε την ατομική, άρα Τζειμς. Ο Τζέιμς λοιπόν θα βγει στον τάκο, αλλά χωρίς να έχει πρόβλημα και τώρα.

Από μυστικές ψηφοφορίες ο Τζέιμς μετά την μεγάλη νίκη του μαζί με Νίκο και Άννα Μαρία (χωρίς τους υπόλοιπους Μπλε) επί της Κόκκινης ομάδας ανέβηκαν πολύ οι μετοχές του στην εκτίμηση του κοινού. Όχι ότι πριν είχε πρόβλημα.

Οι υποψήφιοι προς αποχώρηση
ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ – ΜΑΡΙΑΝΘΗ – ΤΖΕΙΜΣ – ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

Με μια πρώτη ματιά και χωρίς να είναι εκτίμηση αφού είναι πολύ νωρίς, Τζέιμς τον ξεχνάμε, και πιο πολύ κοιτάμε την Ελευθερία. Μετά μεταξύ Τριαντάφυλλου και Μαριάνθης.

Καλά να περνάτε ότι και εάν κάνετε. Και σύντομα ελεύθερα πουλιά ξανά…

Ο μοναδικός @jasonderulo βάζει
φωτιά στο #SurvivorGr 🔥🔥#StayTuned @SkaitvGR 💥 pic.twitter.com/vrtEeFe42i

— Survivor Greece (@SurvivorGreece) March 28, 2021

 

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ