Συγκλονίζει η Πηνελόπη Αναστασοπούλου: «Έχω το σύνδρομο της ραγισμένης καρδιάς»! (video)

414

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου ήταν καλεσμένη στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη το βράδυ της Τετάρτης και προχώρησε σε κάποιες πολύ προσωπικές αποκαλύψεις για τη ζωή της.

Η Αναστασοπούλου συγκλόνισε περιγράφοντας τη δύσκολη περίοδο που πέρασε και αποκάλυψε πράγματα που δεν ήξεραν ούτε οι γονείς της.

Η ηθοποιός και τραγουδίστρια έκανε αρκετές προσωπικές αποκαλύψεις, ενώ μίλησε για τα δύο της παιδιά. Ιδιαίτερη αναφορά έκανε και στην βαριά κατάθλιψη που πέρασε στο παρελθόν, ενώ αποκάλυψε πως ο γιατρός της είπε πως έχει το σύνδρομο της «ραγισμένης καρδιάς».

«Στη δεύτερη εγκυμοσύνη ένιωσα ότι μπορεί να πάθω επιλόχειο κατάθλιψη. Έχω περάσει κατάθλιψη και αρκετά βαριά, μετά από ένα γεγονός που με στεναχώρησε πάρα πολύ. Και το πέρασα και για πολλά χρόνια, κανείς δεν το ήξερε. Περνούσα πολύ δύσκολα. Θα πω τώρα κάποια πράγματα που ούτε οι γονείς μου δεν τα ξέρουν. Πάθαινα κρίσεις πανικού συνεχόμενες και είχα πάει τρεις φορές στο νοσοκομείο από αυτό.

Την τελευταία φορά που πήγα μου είπε ένας γιατρός στη Θεσσαλονίκη ότι παθαίνω μικρά καρδιακά επεισόδια και κάποια μέρα θα πάθω ένα μεγάλο. Και να αρχίσω να φροντίζω λίγο τον εαυτό μου γιατί είναι όλο στο μυαλό μου και δεν είναι κάτι που υπάρχει στο σύστημά μου από μόνο του, είναι κάτι που εγώ βάζω. Μου είπε ένας γιατρός ότι έχω το σύνδρομο της ραγισμένης καρδιάς. Με το που έμπαινα μέσα στο σπίτι πάθαινα κρίσεις, τώρα που στο λέω με πιάνει ένα σφίξιμο. Κανείς δεν το ήξερε αυτό», είπε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου.

https://www.youtube.com/watch?v=0v5r97UCwno

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ