Τέλος από την τηλεόραση ο Νίκος Μουτσινάς

202

Μια στάση στην τηλεοπτική του καριέρα αποφάσισε να βάλει ο Νίκος Μουτσινάς και μάλιστα σε μια εποχή που ο ίδιος, από ότι είμαι σε θέση να γνωρίζω, είχε πολλές προτάσεις από τουλάχιστον τρία κανάλια.

Καθημερινά όλες οι εξελίξεις και τα νέα της σειράς Καλό Μεσημεράκι θα τα βρίσκεις εδώ.

Η απόφαση που πήρε ο Νίκος Μουτσινάς
Ο παρουσιαστής του Καλό Μεσημεράκι μέσα από πολύ σκέψη κατέληξε ότι του χρόνου θέλει να απέχει από την τηλεόραση, γεγονός που ουδεμία σχέση έχει με τον ΣΚΑΙ. Μάλιστα από ότι είμαι σε θέση να γνωρίζω, το κανάλι του Ν. Φαληρου τον θέλει παρά πολύ στο δυναμικό του και σε αυτό το πολύ καλό κλίμα έγινε και το μεταξύ τους ραντεβού.

Άρα ουδεμία σχέση με την πραγματικότητα έχουν ρεπορτάζ ή σχόλια που αναφέρουν ότι ο ΣΚΑΙ διώχνει τον Μουτσινά λόγω των σχολίων του αναφορικά με τα Τέμπη. Το αντίθετο θα έλεγα καθώς το κανάλι επίσημα θεωρεί ότι δεν έχει τελειώσει τίποτα πόσο μάλλον να τον «τελειώσουν» οι ίδιοι από τον ΣΚΑΙ.

Πάντως πάρα το γεγονός ότι ο ίδιος αποφάσισε να φύγει από την τηλεόραση τουλάχιστον για έναν χρόνο, ζήτησε από το κανάλι του να παραμείνουν τουλάχιστον οι συνεργάτες του και να απορροφηθούν σε άλλες εκπομπές.

Ακολουθήστε στο facebook την σελίδα Καλό Μεσημεράκι Fans

Ακολουθήστε στο facebook την ομάδα Καλό Μεσημεράκι

Από Τίνα Μεσσαροπούλου

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ