Τι αποκάλυψαν για το τηλεοπτικό τους μέλλον οι James-AmyYiamy και Νίκος Μπάρτζης (vid)

663

Οι πρώην παίκτες του Survivor 2021, Νίκος Μπάρτζης, James Καφετζής και Άννα Μαρία Βέλλη αποφάσισαν να κάνουν μια τηλεοπτική εμφάνιση στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά “Καλό Μεσημεράκι” και είχαν ανεβασμένη διάθεση.

Οι τρεις φίλοι οι οποίο δεν “ξεκολλούν” ο ένας από τον άλλον, μπήκαν στο πλατό χορεύοντας και μίλησαν με τον παρουσιαστή για όλα όσα κάνουν αλλά και για το γεγονός πως έχουν αφήσει το ριάλιτι επιβίωσης “πίσω” τους.

Ο James Καφετζής και ο Νίκος Μπάρτζης φόρεσαν τα μαύρα μπλουζάκια τους ενώ η Άννα Μαρία Βέλλη επέλεξε να φορέσει ένα χρωματιστό φόρεμα σε loose γραμμή και sneakers.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

O Νίκος Μουτσινάς προσπάθησε να εκμαιεύσει από τους παίκτες διάφορες πληροφορίες αλλά εκείνοι προσπάθησαν να δείξουν πως έχουν χαλαρή διάθεση και πως έχουν όρεξη για αστεία και όχι για πολύ σοβαρές κουβέντες.

Σε ερώτηση που έκανε ο παρουσιαστής, σχετικά με το τηλεοπτικό μέλλον της τριάδας του Survivor 2021, τα παιδιά απάντησαν πως ακόμη βρίσκονται σε συζητήσεις και πως τίποτα δεν είναι οριστικό ακόμη καθώς υπάρχουν προτάσεις οι οποίες θέλουν προσοχή.

Ο James είπε συγκεκριμένα:

“Ακόμη το συζητάμε… Αν μας θέλει ακόμη η τηλεόραση… Αλλά πάλι καλά έχει καλό κανάλι στο Youtube η AmyYiame”.