Το Αύριο μας Ανήκει: Ο εγγονός του Ντάλα κατηγορείται για βιασμό

163

Από τα σύννεφα θα πέσει ο Ντάλας στο “Αύριο Μας Ανήκει”, όταν ο εγγονός του, ο Κωστής, κατηγορηθεί για μία απάνθρωπη και αισχρή πράξη. Τα νέα θα φτάσουν παντού, με τον δήμαρχο να βγαίνει εκτός εαυτού.

Παρόλο που πίστευε πως μπορεί να ελέγξει την κατάσταση, τίποτα δεν είναι όπως το περίμενε, ή όπως θα ήθελε να είναι. Ο χαρακτήρας του Μένιου Ντάλα δείχνει πως είναι ένας «κακός» και αδίστακτος δήμαρχος. Έχει εξαιρετική αντίληψη της πραγματικότητας και των παραμέτρων της, και αυτή η ευφυΐα τον κάνει κυνικό.

Μόνο που, ο εγγονός του, ο Κωστής, θα φέρει μεγάλη σύγχυση στην οικογένεια, με αποτέλεσμα όλα να βγουν -σύντομα- εκτός ελέγχου.

Οι κατηγορίες

Σύμφωνα με το MYtv, ο Κωστής θα βρεθεί σε ένα πάρτι με φίλους. Η βραδιά θα εξελιχθεί σε εφιάλτη, καθώς μία κοπέλα θα πέσει θύμα βιασμού. Η ίδια, όταν συνέλθει, θα θεωρήσει ως υπεύθυνο για το κακό αυτό, τον Κωστή.

Εκείνος τα αρνείται όλα. Η κοπέλα βρίσκεται σε κατάσταση σοκ και προσπαθεί να σταθεί ξανά στα πόδια της. Στο μεταξύ, όλοι μαθαίνουν τί συνέβη σε εκείνο το πάρτι. Η αστυνομία αναλαμβάνει να ερευνήσει αμέσως την υπόθεση, με την είδηση να σκάει σαν βόμβα στην οικογένεια.

Ο Ντάλας, δεν μπορεί να πιστέψει πως ο εγγονός του έκανε κάτι τέτοιο, στη σειρά “Το Αύριο μας Ανήκει”. Η Φανή αντιδρά έντονα και απειλεί με μηνύσεις, πεπεισμένη πως το παιδί της κατηγορείται αδίκως.

Το θέμα αυτό παίρνει μεγάλη διάσταση και γίνεται σκάνδαλο. Ο νεαρός, παρόλο που είναι αρκετά φοβισμένος, κάνει προσπάθειες να προσεγγίσει την κοπέλα, για να της εξηγήσει, για να μιλήσουν ώστε να δοθεί φως στην υπόθεση.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ