Το makeup trick που καλύπτει τις σακούλες στα μάτια!

360

Μπορεί να βάζουμε κρέμα ματιών εντατικά, ωστόσο κάποιες ημέρες ξυπνάμε και τα μάτια μας είναι πρησμένα, δείχνουν κουρασμένα, έχουμε αυτές τις ανεπιθύμητες σακούλες.

Οι πιο γνωστές αιτίες που συνήθως ευθύνονται για τις σακούλες κάτω από τα μάτια είναι η φθορά του χρόνου, οι ορμονικές μεταβολές (κατά την έναρξη και τη διακοπή της έμμηνης ρύσης ή κατά την εγκυμοσύνη), οι παρασπονδίες στον τρόπο ζωής, αλλά και κάποιες λανθασμένες καθημερινές συνήθειές σου όπως ο καθαρισμός της περιοχής των ματιών με βίαιες κινήσεις.

Πολλές είναι οι γυναίκες που υποφέρουν από μαύρους κύκλους… Ωστόσο με μερικά μικρά μυστικά μπορείτε να τους εξαφανίσετε!

Το βασικό makeup trick για να τις καλύψετε είναι να αποφύγετε την υπερβολική κάλυψη με foundation ή concealer. Αν νομίζετε ότι με ένα καλυπτικό προϊόν θα τις εξαφανίσετε κάνετε λάθος, αντιθέτως θα γίνουν πιο έντονες. Με απαλές, ταμποναριστές κινήσεις κάνετε όσο πιο ελαφριά κάλυψη, με προϊόν που ταιριάζει απόλυτα στο χρώμα της επιδερμίδας σας.

Επίσης θα πρέπει να αποφύγετε τις γυαλάδες, ιδιαίτερα στις εσωτερικές γωνίες των ματιών σας. Ενώ αντίθετα το σκούρο μολύβι στις ρίζες των βλεφάρων θα σας βοηθήσει και θα κρύψει ελαφρώς τις σακούλες. Ακόμα λοιπόν και αν θέλετε ένα πρωινό look, μπορείτε να κάνετε απαλή βάση και να τονίσετε ελαφρώς τα μάτια σας με σκούρο μολύβι ή ακόμα και σκιά, την οποία πρέπει να εφαρμόσετε με γωνιακό πινέλο.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ