Το Μυστικό της Πεταλούδας: Ένταλμα σύλληψης για τον Φίλιππο!

303

Ανάβουν τα αίματα στην καθημερινή σειρά του Open, το μυστικό της πεταλούδας!

Ο Φίλιππος βρίσκεται μπλεγμένος στην υπόθεση για τον φόνο του Πολυβίου και κρύβεται μέχρι να μπορέσει να αποδείξει την αθωότητά του. Η Ειρήνη και ο Χριστόφορος τον στηρίζουν, ενώ η Έλενα προσπαθεί να ανακαλύψει ποια η σχέση μεταξύ τους.

Καθημερινά όλες οι εξελίξεις και τα νέα της σειράς Το Μυστικό Της Πεταλούδας θα τα βρίσκεις εδώ.

Ο Χριστόφορος, αγριεμένος που είδε τις φωτογραφίες που τράβηξε η Ελενα με τον ίδιο και την Ειρήνη, τα βάζει μαζί της και τη διώχνει: «Σήκω φύγε από εδώ και μη με πλησιάσεις ξανά. Τι δεν καταλαβαίνεις, κοπέλα μου;», της λέει. Η Ελενα έχει επιστρέψει στη Λευκωσία και σκέφτεται ποιες θα είναι οι επόμενες κινήσεις της. Αυτό που την ενδιαφέρει τώρα είναι να μάθει ποια είναι η σχέση του Χριστόφορου και της Ειρήνης. Ο Φίλιππος πάει στο τμήμα να παραλάβει τα όπλα του Χριστόφορου κι ο Αλκης τού λέει για το σήμα από το κινητό του Πολυβίου που εντοπίσανε κοντά στην εταιρεία του Χριστόφορου. Ο Φίλιππος το λέει στον Χριστόφορο, αφού πιστεύει ότι κάποιος πάει να τους παγιδέψει και να τους μπλέξει με τον φονο του Πολυβίου.

«Κάποιος έχει στήσει παγίδα, θέλει να μας ξεκάνει για να έχει ελεύθερο το πεδίο. Ποιος είναι όμως;» αναρωτιούνται. Ο Αρης βλέπει τη μελανιά στο μάτι της Λουίζας και τα βάζει με τον Δώρο. Αυτός αρνείται ότι τη χτύπησε, αλλά ο Αρης δεν τον πιστεύει και θυμωμένος πάει στην εταιρεία να μιλήσει με τον Χριστόφορο. Του λέει όλα όσα ξέρει για τον Δώρο και ο ισχυρός άνδρας πάει στον Δώρο και τον αναγκάζει να του τα ομολογήσει όλα για τον Ηλία και τον εκβιασμό του. Ο Μάρκος ψάχνει στο ίντερνετ πληροφορίες για τον Παύλο, ενώ ο Παύλος πάει στο σπίτι της Κρίστιας και της δίνει ένα δώρο από τη Χλόη για καλό ταξίδι. Η Ελενα ακολουθεί την Ειρήνη, βλέπει πού μένει και μαθαίνει για το μαγαζί της Σοφίας. Ετσι την επισκέπτεται και της πιάνει την κουβέντα για να πάρει πληροφορίες για την Ειρήνη.

Λουίζα και Αρης εγκαταλείπουν τον Δώρο

Ο Δώρος λέει στη Λουίζα για το μπλέξιμο που έχει με τον Ηλία και της λέει να φύγουν με τον Αρη για να είναι ασφαλείς. Την ώρα που μιλάνε ο Θέμης της τηλεφωνεί και ο Δώρος αγριεύει και πάει να της αρπάξει το κινητό απ΄ το χέρι. Το βράδυ ο Χριστόφορος περιπλανιέται στην πόλη και προσπαθεί να βάλει σε τάξη το μυαλό του σε σχέση με αυτά που έκανε ο Δώρος και για το τι πρέπει να κάνει από δω και πέρα. Ο Ηλίας πάει στο σπίτι του Δώρου και τον ρωτάει ποιος ήταν αυτός που ήταν μαζί του και τον πήρε τηλέφωνο στο κινητό. Ο Αρης, που έχει βγει απ΄ την πίσω πόρτα, έχει κρυφτεί και τους ακούει. Στο μεταξύ, ο Στέφανος πάει στο σπίτι του Νικόλα και του εξομολογείται την αγωνία του τι θ΄ απογίνει η Αμάλα αν του συμβεί κάτι. Ο Αρης με τη Λουίζα ετοιμάζονται να φύγουν, αλλά ο Δώρος δεν την αφήνει και μαλώνουν: «Δεν έχετε να πάτε πουθενά! Εδώ θα μείνετε, μην τολμήσεις να περάσεις την πόρτα», της φωνάζει και ο Αρης μπαίνει ανάμεσα:

«Μην τολμήσεις να την πλησιάσεις ποτέ ξανά! Μείνε μακριά μας, παράτα μας επιτέλους». Η Σοφία ενημερώνει τον Φίλιππο ότι η Ειρήνη γύρισε σπίτι. Εκείνος πάει να τη βρει και της λέει τι έγινε με τον Δώρο κι ότι ο Χριστόφορος του είπε να φύγει για λίγο. Η Ειρήνη του λέει να μιλήσει στον Στέφανο, αλλά ο Φίλιππος της λέει πως δε θα ανακατέψουν την αστυνομία. Η Λουίζα έχει πει στον Θέμη τι έγινε και εκείνος της προτείνει να μείνουν με τον Αρη εκεί στο σπίτι του μέχρι να σκεφτούν πού θα πάνε. Ο Αλκης λέει στον Στέφανο να πει στον Φίλιππο να τους πάει το όπλο του για εξέταση μήπως η σφαίρα που σκότωσε τον Πολυβίου ήταν απ΄ αυτό. Ο Στέφανος, όμως, δεν βρίσκει τον Φίλιππο πουθενά. Η Ελενα έχει μπει στο σπίτι του Χριστόφορου και ψάχνει κάποιο στοιχείο γι΄ αυτόν, αλλά την ίδια στιγμή εκείνος επιστρέφει και αυτή παγιδεύεται στον πάνω όροφο.

Ο Χριστόφορος στριμώχνει την Ελενα

Ο Στέφανος πάει στον Χριστόφορο και του λέει πως θέλουν στο τμήμα το όπλο του Φίλιππου για εξέταση. «Ο Φίλιππος λείπει για δουλειές στο εξωτερικό, δεν ξέρω πότε θα γυρίσει. Για ποιο λόγο να του κάνετε έλεγχο, τι έχει γίνει» ρωτάει και ο Στέφανος του ζητάει να πάει αυτός το όπλο στο τμήμα. Η Ειρήνη, που έχει βγάλει βόλτα τον Μπεν, περνάει απ΄ το μαγαζί της Σοφίας κι εκεί συναντάει την Ελενα, που έχει πάει να ευχαριστήσει τη Σοφία για το ενδιαφέρον που έδειξε γι’ αυτήν το προηγούμενο βράδυ.

Ο Χριστόφορος σκαρφίζεται ένα σχέδιο για να βρει την Ελενα, ενώ ο Στέφανος μιλάει με τη Χάρις, τον ειδοποιούν ότι πήραν σήμα απ’ το κινητό του Πολυβίου, από κάπου που ο Στέφανος δεν μπορεί να το φανταστεί. Ο Χριστόφορος αιφνιδιάζει την Ελενα και την πάει σε μια αποθήκη, όπου απαιτεί εξηγήσεις: «Λέγε ποια είσαι και τι θέλεις από εμένα. Ποιος σε έστειλε και συνεχώς βρίσκεσαι στα πόδια μου, μίλα γιατί δεν θα τη βγάλεις καθαρή» την απειλεί και εκείνη το παίζει αθώα στην αρχή, αλλά όταν βλέπει ότι ο Χριστοφορος δεν την πιστεύει, σκαρφίζεται μια ιστορία να του πει, σε μια τελευταία απόπειρα να τον πείσει ότι δεν την έστειλε κανένας.

Ο Αρης πίσω απ’ όλα

Ο Στέφανος με τον Βασίλη βρίσκουν ένα όπλο και το κινητό του Πολυβίου στο σπίτι το Φίλιππου. Η Ειρήνη επιμένει ότι δεν είναι του Φίλιππου κι ότι κάποιος τα έβαλε εκεί για να τον ενοχοποιήσει για τον φόνο του Πολυβίου. Ο Στέφανος λέει στο Νικόλα ότι η Χάρις έμαθε για ένα συμβάν από τότε που ήταν στη σχολή Αστυνομίας και είχε χτυπήσει έναν συνάδερφό του, τον Λευτέρη Τρύφωνος. Ο Νικόλας πιστεύει πως αυτό δεν θα είναι πρόβλημα για την υιοθεσία της Αμάλα. Η εξέταση του όπλου που βρέθηκε στο σπίτι του Φίλιππου δείχνει πως η σφαίρα που σκότωσε τον Πολυβίου προήλθε απ’ αυτό. Ο Αλκης λέει στο Στέφανο να βγάλουν ένταλμα σύλληψης για τον Φίλιππο. Η Ειρήνη πάει στον Χριστόφορο και τον ρωτάει πού κρύβεται ο Φίλιππος για να πάει να τον δει: «Κάποιος τον έχει παγιδεύσει, πρέπει να τον βρω να τον προειδοποιήσω να μην τον δει κανείς».

Η Χάρις συναντάει τον Λευτέρη Τρύφωνος και εκείνος της λέει ότι ο Στέφανος τα είχε στη σχολή με τον συμφοιτητή τους, τον Πάρι Αδαμίδη. Ο Χριστόφορος προειδοποιεί την Ειρήνη για την Ελενα. Αργότερα, η Ειρήνη πάει στο σπίτι του Φίλιππου να βγάλει βόλτα τον Μπεν και βρίσκει εκεί τον Φίλιππο να κρύβεται: «Δεν πρόκειται να σκεφτούν ότι θα είμαι εδώ. Θα μείνω κρυμμένος μέχρι να μάθω ποιος μου έστησε παγίδα με το όπλο». Ο Ηλίας λέει στον Δώρο ότι θα πει στον Χρυσοχόου για την πρόταση του Χριστόφορου να συνεργαστεί μαζί τους για τη μεταφορά της κοκαΐνης. Οταν φεύγει, όμως, κάποιος τον σκοτώνει. Η Σοφία πάει στον Στέφανο και τον ρωτάει για ποιο λόγο παραιτήθηκε η Ειρήνη κι αν η απόφασή της έχει σχέση με τον Χριστόφορο.

Στο μεταξύ, η Ελενα αναρωτιέται αν ο Χριστόφορος με την Ειρήνη είναι ζευγάρι. Ο Χριστόφορος είναι στο καινούριο του σπίτι και διαβάζει ξανά το ημερολόγιο της Βαγγελιώς εκεί που γράφει για το μαχαίρωμα του Κυριάκου. Την επομένη του τηλεφωνεί ο Τάκης -που έψαξε πληροφορίες για την Ελενα- και του λέει κάτι που τον αφήνει άναυδο. Η Χριστίνα βλέπει τη Λουίζα να κοιμάται στο κρεβάτι του Θέμη και γίνεται έξαλλη. Ο Χριστόφορος πάει να βρει τον Φίλιππο και του λέει ότι ο Ηλίας είναι νεκρός κι ο Φίλιππος νευριάζει γιατί το σχέδιό του να βρει τον Χρυσοχόου χαλάει. «Ετσι όπως ήρθαν τα πράγματα μια λύση υπάρχει. Θα πάω να παραδοθώ και θα βρεθεί η άκρη, είμαι σίγουρος». Ο Στέφανος λέει στον Αλκη ότι ο δολοφονημένος άντρας που βρήκαν είναι ο Ηλίας Ευαγγέλου, αυτός που ο Ξένος πιστεύει ότι σκότωσε τον Πολυβίου και παγίδεψε τον Φίλιππο. Ο Αλκης αγχώνεται, επειδή είναι αυτός ο ένοχος και λέει στον Στέφανο ότι πρέπει να το έκαναν ο Χριστόφορος με τον Φίλιππο.

Ακολουθήστε στο facebook την σελίδα Το Μυστικό Της Πεταλούδας Fans

Ακολουθήστε στο facebook την ομάδα Το Μυστικό Της Πεταλούδας

Πηγή: Tv24

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ