Το Μυστικό της Πεταλούδας: Ο Χριστόφορος αποφασίζει ν΄ απαλλαγεί από την Έλενα

571

Η Ειρήνη πάει στον Χριστόφορο και του λέει για τη συνάντηση με την Έλενα κι αυτά που ειπώθηκαν κι ο Χριστόφορος αποφασίζει ν΄ απαλλαγεί μια και καλή απ΄ αυτήν…

Το Μυστικό της Πεταλούδας 2ος κύκλος, επεισόδια 38

Καθημερινά όλες οι εξελίξεις και τα νέα της σειράς Το Μυστικό Της Πεταλούδας θα τα βρίσκεις εδώ.

Στα προηγούμενα επεισόδια: η Σοφία ανήσυχη που η Ειρήνη δεν γύρισε σπίτι το βράδυ και αγωνιώντας να μάθει τι έκαναν ο Χριστόφορος κι η Έλενα μαζί στο μαγαζί της, της τηλεφωνεί ξανά. Η Ειρήνη δεν της λέει ότι έμεινε στον Χριστόφορο. Όταν κλείνουν, η Σοφία δέχεται μια αναπάντεχη επίσκεψη.

Το Μυστικό της Πεταλούδας 4/9 Επεισόδιο 38

Η Έλενα πάει στο σπίτι της Ειρήνης να της πει ότι ο Χριστόφορος είναι ο Κυριάκος Βασιλείου κι ότι σκότωσε τον αδερφό της. Εκεί είναι η Σοφία, που ρωτάει την Έλενα τι θέλει να πει στην Ειρήνη. Όταν έρχεται η Ειρήνη και η Έλενα συνειδητοποιεί πως η Ειρήνη δεν έχει σκοπό να καταδώσει τον Χριστόφορο στην αστυνομία, αποφασίζει να το κάνει αυτή.

Ο Άλκης ρωτάει τη Μαρήλια, αν ήταν με τον Άρη το προηγούμενο βράδυ κι όταν εκεί κόβει την κουβέντα γιατί πρέπει να φύγει, ο Άλκης της λέει πως ο Δώρος μπορεί να ΄χει μπλεξίματα, πράγμα που ανησυχεί τη Μαρήλια, που νόμιζε ότι ο Άλκης δεν είχε ιδέα γι΄ αυτό.

Ο Στέφανος ζητάει δύο ώρες άδεια να πάει να πάρει την Αμάλα απ΄ ο αεροδρόμιο, ενώ η Χάρις μαθαίνει τι ώρα φτάνει η Αμάλα.

Ο Δώρος πολύ ανήσυχος για τη Λουίζα και ψάχνοντας τρόπο να μάθει, αν είναι καλά, βρίσκει στις πληροφορίες το κινητό του Θέμη και τον καλεί.

Ο Μάρκος ρωτάει την Κρίστια, αν ακύρωσε το βραδινό τους ραντεβού με τη Χλόη και τον Παύλο. Η Κρίστια δεν το ΄κανε ακόμα, όταν ξαφνικά χτυπάει το κινητό της και είναι η Χλόη.

Όταν κλείνουν με την Κρίστια, η Χλόη λέει στον Παύλο ότι η Κρίστια με το Μάρκο θα έρθουν από εκεί το βράδυ να φάνε όλοι μαζί.

Η Ειρήνη πάει στον Χριστόφορο και του λέει για τη συνάντηση με την Έλενα κι αυτά που ειπώθηκαν κι ο Χριστόφορος αποφασίζει ν΄ απαλλαγεί μια και καλή απ΄ αυτήν.

Ακολουθήστε στο facebook την σελίδα Το Μυστικό Της Πεταλούδας Fans

Ακολουθήστε στο facebook την ομάδα Το Μυστικό Της Πεταλούδας

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ