Το Μυστικό της Πεταλούδας ΣΟΚ! Βρίσκουν το Δώρο κρεμασμένο

2052

Ο Θέμης με τη Λουίζα βρίσκουν το Δώρο κρεμασμένο και μένουν άναυδοι απ΄ την κίνηση απελπισίας, που έκανε…

Το Μυστικό της Πεταλούδας 2ος κύκλος, επεισόδια 43

Στα προηγούμενα επεισόδια: Ο Χριστόφορος είναι στο σπίτι του με την Ειρήνη. Η Ειρήνη τον ρωτάει, αν θυμήθηκε κάτι άλλο σε σχέση με τη Βαγγελιώ και το φόνο του Νικήτα. Ο Χριστόφορος δεν έχει θυμηθεί τίποτα άλλο, αλλά, όταν διαβάζει το τελευταίο κομμάτι του ημερολογίου της Βαγγελιώς, συμβαίνει κάτι αλλόκοτο, που τον αφήνει άφωνο.Η Λουίζα, πάνω στην απελπισία της, αποφασίζει να γυρίσει σπίτι της κι ο Θέμης την πάει με το αυτοκίνητο του. Μόλις φτάνουν, όμως, βρίσκονται αντιμέτωποι με κάτι ζοφερό, που θ΄ αλλάξει για πάντα τη ζωή και τη σχέση τους.

Καθημερινά όλες οι εξελίξεις και τα νέα της σειράς Το Μυστικό Της Πεταλούδας θα τα βρίσκεις εδώ.

Το Μυστικό της Πεταλούδας 7/9 Επεισόδιο 43

Ο Θέμης με τη Λουίζα βρίσκουν το Δώρο κρεμασμένο και μένουν άναυδοι απ΄ την κίνηση απελπισίας, που έκανε. Η Λουίζα είναι σε σοκ, ενώ ο Θέμης παίρνει την αστυνομία. Ο Στέφανος πάει από κει και τους ρωτάει πώς έγινε και πώς βρέθηκε ο Θέμης εκεί μαζί με τη Λουίζα.

Η Ειρήνη βρίσκει το Χριστόφορο τρομαγμένο στο πάτωμα μετά που «είδε» μπροστά του τον Κυριάκο να του λέει ότι δε σκότωσε αυτός το Νικήτα. Τον ρωτάει, αν θυμήθηκε κάτι ακόμα, αλλά, ο Χριστόφορος δεν της λέει για το όραμα του.

Ο Άλκης γυρνάει στο σπίτι, η Μαρήλια δεν είναι εκεί, αλλά, τον περιμένει μια αναπάντεχη έκπληξη, που τον τρομάζει. Παίρνει αλαφιασμένος τηλέφωνο τη Μαρήλια, που είναι με τον Άρη και της λέει να γυρίσει αμέσως σπίτι.

Όταν ο Μάρκος με την Κρίστια φεύγουν, ο Γρηγόρης ψάχνει για την εταιρία του Χριστόφορου και ψάχνει να μάθει τι σχέση έχει ο Μάρκος μαζί του.
Το επόμενο πρωί, ο Χριστόφορος πάει με την Ειρήνη στο ιατρικό κέντρο για να διακόψει η Ειρήνη την εγκυμοσύνη της.

Η Έλενα, μετά που η Σοφία αρνήθηκε να καταγγείλουν μαζί τον Χριστόφορο στην αστυνομία, ψάχνει καινούργιο σύμμαχο και της έρχεται μια ιδέα για το ποιος μπορεί να είναι.

Ακολουθήστε στο facebook την σελίδα Το Μυστικό Της Πεταλούδας Fans

Ακολουθήστε στο facebook την ομάδα Το Μυστικό Της Πεταλούδας

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ