Το spoiler του Δημήτρη Λάλου για τον «Σασμό»: «Ο Αστέρης και η Αργυρώ θα ενωθούν ξανά» – Θα αποκαλυφθεί πως είναι ο δολοφόνος του Στεφανή;

326

Ο Δημήτρης Λάλος έκανε αποκαλύψεις για τα νέα επεισόδια του «Σασμού».«Ο Αστέρης και η Αργυρώ θα ενωθούν ξανά» .Θα αποκαλυφθεί πως είναι ο δολοφόνος του Στεφανή;

«Σήμερα είναι ο γάμος. Επιτέλους μετά από τόσα χρόνια γίνεται αυτό που ζητούσε και ο Μαθιός. Νομίζω χορτάσαμε από λύπες, τώρα μόνο χαρές. Πάντα στη μυθοπλασία έχουμε τα πάνω και τα κάτω για να γίνει ενδιαφέρον ένα έργο τέχνης θέλει να έχει πολλές πλευρές έτσι και μέσα στις χαρές πάντα υπάρχουν και οι λύπες».

Θα αποκαλυφθεί πως είναι ο δολοφόνος του Στεφανή; «Το κοινό γνωρίζει επομένως έχει μαθευτεί. Τώρα το θέμα είναι πότε θα αποκαλύπτεται σιγά σιγά και στους άλλους ήρωες Αν αποκαλυφθούν κάποια μυστικά οι σχέσεις θα αλλάξουν», είπε στην εκπομπή «Super Κατερίνα».

Καθημερινά όλες οι εξελίξεις και τα νέα της σειράς Σασμός θα τα βρίσκεις εδώ.

Κλείνοντας έδωσε και ένα spoiler για τον Αστέρη και την Αργυρώ. «Ο Αστέρης και η Αργυρώ θα ενωθούν ξανά γιατί η αγάπη είναι πιο δυνατή».

Δ. Λάλος – «Σασμός»: Ο Αστέρης & η Αργυρώ θα ενωθούν ξανά

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Ακολουθήστε στο facebook την σελίδα Σασμός Fans

Ακολουθήστε στο facebook την ομάδα Σασμός

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ