Τον αναγνωρίζετε; Έπαιξε στις Άγριες Μέλισσες

382

Πολλοί ηθοποιοί αλλάζουν εμφανισιακά από ρόλο σε ρόλο. Ένας από αυτούς είναι και ο εικονιζόμενος της φωτογραφίας που το 2015 συμμετείχε στη σειρά του Γιώργου Καπουτζίδη “Εθνική Ελλάδος”. Δείτε ποιος ηθοποιός είναι:

Στη σειρά του Mega πριν από 6 χρόνια, υποδύθηκε ένα φωτογράφο – παπαράτσι που κυνηγούσε την Φοίβη Παπαδάτου (Κατερίνα Παπουτσάκη) προκειμένου να έχει αποκλειστικές φωτογραφίες για το κουτσομπολίστικο περιοδικό στο οποίο εργαζόταν. Όσοι παρακολουθούσατε τη σειρά, θα θυμάστε τη σκηνή που η Φοίβη, προκειμένου να βοηθήσει την Φρόσω να μαζέψει 30.000 ευρώ για να πληρώσει τη ζημιά που έκανε ο γιος της στο μαγαζί της φίλης της, είχε εμφανιστεί γυμνή στη τζαμαρία του σπιτιού της ώστε να τη φωτογραφήσει ο παπαράτσι και να ζητήσει αποζημίωση από το περιοδικό.

Το ρόλο του φωτογράφου λοιπόν, είχε ο ηθοποιός Τάσος Σωτηράκης τον οποίο γνωρίσαμε ως Λάζαρος Γκούμας (δεσμοφύλακας) στις Άγριες Μέλισσες. Ο ηθοποιός εκτός από τη σειρά της Μελίνας Τσαμπάνη και του Πέτρου Καλκόβαλη, έχει συμμετάσχει και στις σειρές Μάλιστα, Σεφ!, Λόλα, Πλάκα μου Κάνεις!, Μαρία η Άσχημη, Λούφα και παραλλαγή, Ακροβατώντας, Στο δρόμο της καρδιάς, ενώ πρώτη του επάφη με την τηλεόραση ήταν το 1998 στη σειρά του Mega Απαγορευμένη αγάπη.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ