Τροχαίο ατύχημα για τον Χάρη Σώζο – Εσπευσμένα στο νοσοκομείο

183

Ο γνωστός ηθοποιός, Χάρης Σώζος, ο οποίος συμμετέχει στις «Άγριες Μέλισσες» είχε ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα και νοσηλεύεται βαριά τραυματισμένος στο νοσοκομείο «Σισμανόγλειο».

Σύμφωνα με την εφημερίδα Politico, ο αγαπημένος ηθοποιός μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο μετά το ατύχημα και έχει 7 σπασμένα πλευρά, ενώ υπεβλήθη σε διπλό χειρουργείο από το οποίο αναρρώνει.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, ο Χάρης Σώζος κινούνταν με τη μοτοσυκλέτα του το μεσημέρι του Σαββάτου στην περιοχή του Παγκρατίου, όταν ένας απρόσεκτος οδηγός αυτοκινήτου πέρασε φανάρι που αναβόσβηνε πορτοκαλί, πετώντας στον αέρα τον ηθοποιό τη στιγμή της σύγκρουσης.

Το ασθενοφόρο, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, τον μετέφερε αρχικά στο νοσοκομείο «Γεννηματά», αλλά επειδή είναι κέντρο αναφοράς για Covid-19 και δεν υπήρχαν διαθέσιμοι γιατροί, τελικά ο ηθοποιός μεταφέρθηκε στο Σισμανόγλειο».
Από την πρώτη στιγμή στο πλευρό του ήταν η σύζυγός του Μελίνα Μαρνέλου.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο ηθοποιός που έκανε δυναμικό comeback μέσα από τον ρόλο του «Σωκράτη Θέμελη» στις «Άγριες Μέλισσες» βρέθηκε πριν από λίγες μέρες και στο πλατό της εκπομπής The 2night Show με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και έδωσε μια συνέντευξη που θα προβληθεί τις επόμενες μέρες.

Όσο για την τωρινή κατάσταση της υγείας του; Ο Χάρης Σώζος αναρρώνει, αλλά θα χρειαστεί περίπου ένα μήνα.

Να του ευχηθούμε περαστικά!

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ