Η Γη της Ελιάς: Έρχεται η εβδομάδα των Παθών και του πένθους

Από απόψε το βράδυ και όλη την υπόλοιπη εβδομάδα, τα επεισόδια στη Γη της Ελιάς θα έχουν πένθος και θρήνο, θυμίζοντας την εβδομάδα των Παθών.

Το Ναυάγιο: «Ο Άγγελος με απατάει με άλλη γυναίκα»

Δραματικές στιγμές θα βιώσει η Βάσω στα προσεχή επεισόδια στο Ναυάγιο καθώς πιστεύει ότι ο Άγγελος την απατάει με άλλη γυναίκα και του στήνει…

Η Παραλία: 5 πρωταγωνιστές που είναι παιδιά πασίγνωστων ηθοποιών

Η σειρά εποχής της ΕΡΤ1, Η παραλία, έχει κερδίσει το τηλεοπτικό κοινό αφού τους έχει μεταφέρει στην εποχή των χίπηδων με φόντο τα Μάταλα.

Ο Γιατρός: «Κλείδωσε» ο δεύτερος κύκλος

Ευχάριστα είναι τα νέα για μία από τις σειρές που αγαπήθηκαν πολύ φέτος και προβλήθηκε μέσω της συχνότητας του ALPHA, καθώς πήρε το πράσινο φως και για νέο κύκλο επεισοδίων.

Παγιδευμένοι: Επόμενα επεισόδια 50-51 – Περίληψη και φωτογραφίες

Η αγωνία θα χτυπήσει κόκκινο στα επόμενα επεισόδια 50-51 της σειράς του ANT1 «Παγιδευμένοι», καθώς ο χρόνος για τη Δάφνη και τον Σπύρο τελειώνει και δεν υπάρχει μια αχτίδα ελπίδας.

Η Μάγισσα: Η σκηνή σοκ της Κίτσου στο φινάλε της σειράς

Η Μαρία Κίτσου, θα κάνει την εμφάνισή της στο φινάλε της Μάγισσας την Δευτέρα 15/4 και θα προκαλέσει μεγάλο σοκ με την σκηνή της.

Ψυχοκόρες: Επόμενα επεισόδια 13-15 – Περίληψη και φωτογραφίες

Καθηλώνουν οι εξελίξεις στα τρία νέα επόμενα επεισόδια 13-15 της δραματικής σειράς του ΑΝΤ1 “Ψυχοκόρες”.

Η Γη Της Ελιάς: Τα επόμενα επεισόδια από Κυριακή 21 έως και Παρασκευή 26 Απριλίου – ΕΠ:145-146-147-148-149-150

Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς του MEGA, Η Γη της Ελιάς από την Κυριακή 21 Απριλίου έως και Παρασκευή 26 Απριλίου όλες οι εξελίξεις…

Σασμός: Ο Ρούσσος Σταματάκης ετοιμάζει εκδικήση για Βρουλάκηδες-Σταματάκηδες

Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού ο Ρουσσος Σταματάκης ετοιμάζει εκδικήση για Βρουλάκηδες-Σταματάκηδες