Κυριακή, Απρίλιος 11, 2021

Ήλιος: Ο Νικήτας Κάνει Πέρα Τη Λήδα Και Εξαφανίζεται

Ένας από τους ήρωες που θα μας απασχολήσουν στα επόμενα επεισόδια της σειράς Ήλιος είναι ο Νικήτας Σαρρής που τον υποδύεται ο Πέτρος Λαγούτης. Μέχρι τώρα έχουμε δει τη Λήδα να περιποιείται τον τραυματισμένο Νικήτα ως νοσοκόμα του φροντίζοντας για την ανάρρωση του.

8 Λέξεις: Πριν Την Καταστροφή Ο Οδυσσέας

Σε άσχημη κατάσταση θα βρεθεί ο Οδυσσέας, όταν ακούσει τις προτάσεις που θα του κάνει η Σύνθια, στις 8 Λέξεις. Στο πλευρό του θα βρεθεί η Έρση, η οποία θα παριστάνει πως δε γνωρίζει τίποτα απολύτως.

Άγριες Μέλισσες: Αυτό Θα Είναι Το Τέλος Του Νικηφόρου

Δραματικό θα είναι το τέλος του τηλεοπτικού «Νικηφόρου» από τις Άγριες Μέλισσες.

O Νικηφόρος εμφανίστηκε στη σειρά στο δεύτερο επεισόδιο, όπου κατέφθασε από το Παρίσι στο Διαφάνι προκειμένου να μείνει λίγες μέρες με την οικογένεια του και με αφορμή τον γάμο του Σέργιου με την Ελένη.

Άγριες Μέλισσες: Ο Νικηφόρος Γκρεμίζει Τον Κόσμο Του Κωνσταντή

Στο επίκεντρο των εξελίξεων θα βρεθεί ο Κωνσταντής, στα επόμενα επεισόδια Άγριες Μέλισσες. Κι αυτό γιατί ο Νικηφόρος θα φροντίσει με δύο του λόγια να γκρεμίσει τον κόσμο του πρωταγωνιστή.

Σταμίραινες – Σεβαστοί: Μια αιματηρή βεντέτα ξεκινά στις Άγριες Μέλισσες

Σεβαστοί και αδελφές Σταμίρη θα βρεθούν αντιμέτωποι ξανά, φέρνοντας την μεγάλη ανατροπή, στις Άγριες Μέλισσες. Αυτή τη στιγμή, ο πόλεμος έχει ξεσπάσει μόνον ανάμεσα σε Ασημίνα και Νικηφόρο, σύντομα θα εξαπλωθεί, όμως, γύρω από όλους.

Αγγελική: Ο Θωμάς μαθαίνει την αλήθεια για τον Μιχάλη & καταρρέει

Μία πολύ συγκινητική σκηνή θα παρακολουθήσουν οι τηλεθεατές στα επόμενα επεισόδια. Ο Θωμάς μαθαίνει πως ο Μιχάλης δεν είναι δικό του παιδί, στη σειρά Αγγελική και ο κόσμος του καταρρέει μέσα σε μια στιγμή.

8 Λέξεις Spoiler (12/04): Αποκάλυψη σε τρυφερές στιγμές! – Τα επόμενα επεισόδια!

Οι εξελίξεις στις «8 Λέξεις» από δω και στο εξής είναι καταιγιστικές και ραγδαίες. Στον ΣΚΑΙ κάθε Δευτέρα – Τρίτη – Τετάρτη – Πέμπτη στις 21:00.

Τέλος οι «8 Λέξεις» για την Ειρήνη Καραγιώργη – Το συγκινητικό της μήνυμα

Η Ειρήνη Καραγιώργη γύρισε την τελευταία της σκηνή για τη σειρά «8 Λέξεις» και έγραψε ένα συγκινητικό μήνυμα στο instagram.

Άγριες Μέλισσες: Ασημίνα και Δρόσω θα βασανιστούν από τις τύψεις τους!

Άγριες Μέλισσες: Ο Λεωνίδας Χρυσομάλλης ανήκει στους καλλιτέχνες που προσηλώνονται σε κάθε νέο πεδίο που ανοίγεται μπροστά τους, διατηρώντας τη φλόγα της δημιουργίας.

Άγριες Μέλισσες: Το Διαφάνι σύσσωμο σβήνει την Σοφούλα

Η Σοφούλα εμφανίστηκε στη φωτογράφηση που οργάνωσε η Ουρανία στο Διαφάνι, προκαλώντας μεικτές αντιδράσεις στους κατοίκους, στις Άγριες Μέλισσες.