8 Λέξεις: Η αποκάλυψη του Άλκη συγκλονίζει τον Μιλτιάδη

187

Ένα επεισόδιο με πολλές αποκαλύψεις, αλλά και χαρές θα παρακολουθήσουν απόψε οι τηλεθεατές. Ο Άλκης είναι έτοιμος για το μεγάλο του βήμα, όταν ο Μιλτιάδης τον υποδέχεται στο γραφείο του, στις 8 Λέξεις. Στο μεταξύ, ο Έκτορας ενημερώνει την Γεωργία πως ο εκβιαστής της είναι κλεπταποδόχος. Η Γεωργία νιώθει υποχρεωμένη από τη βοήθειά του και οι δύο τους έρχονται πιο κοντά.

Η Σμαράγδα κι ο Σίμος ετοιμάζονται να πάνε στο Δημαρχείο, αλλά μια ξαφνική επίσκεψη του Άκη ταράζει το πρόγραμμά τους. Παρόλα τα εμπόδια, το ζευγάρι παντρεύεται πίσω από την πλάτη του. Όλοι είναι χαρούμενοι με αυτόν τον γάμο και το γιορτάζουν. Παράλληλα, η Ναυσικά ανακοινώνει στην Τζουλιάνα πως εκείνη κι ο Δημοσθένης είναι και πάλι μαζί. Τί θα δούμε απόψε;

Η στιγμή της αποκάλυψης
Ο Άλκης επισκέπτεται το γραφείο το Μιλτιάδη. Οι δυο τους έχουν έναν διάλογο αρκετά έντονο και συγκινητικό. Ο Μιλτιάδης ενθουσιάζεται όταν ο Άλκης του αποκαλύπτει πως είναι ο γιος της Μαρίνας, στις 8 Λέξεις. Οι δυο τους είχαν μία σύντομη σχέση, αρκετά χρόνια πριν. Η ανάμνησή της του δημιούργησε μεγάλη ένταση, όπως και ο θάνατός της.

Ο Άλκης εξηγεί πως πριν πεθάνει η μητέρα του, τού είχε αφήσει ένα γράμμα, μέσω δικηγόρου. Ο όρος ήταν το γράμμα αυτό να παραδοθεί μετά τον θάνατό της. Το σοκ για τον Άλκη ήταν μεγάλο όταν διάβασε πως ο πατέρας του είναι ο Μιλτιάδης. Το ίδιο συναίσθημα μεταφέρεται και στον Μιλτιάδη, ο οποίος ανακαλύπτει μετά από πάρα πολλά χρόνια πως έχει έναν γιο.

Ο Μιλτιάδης και ο Άλκης έρχονται σε μία μικρή ένταση, στις 8 Λέξεις. Το γεγονός αυτό είναι πολύ σοβαρό και δύσκολο να διαχειριστεί. Πώς θα διαμορφωθεί η σχέση των δύο ηρώων μετά από αυτή την αποκάλυψη; Θα αποδεχτεί αυτό το νέο ο Μιλτιάδης ή θα απορρίψει τον Άλκη;

Το απόσπασμα από το σημερινό επεισόδιο:

 

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ