8 Λέξεις – ΣΟΚ: Κοντά στο θάνατο ο Φρίξος και η Αλίκη – Η ληστεία

1180

Σε μεγάλο κίνδυνο θα βρεθούν δύο πρωταγωνιστές της σειράς.

Ο Φρίξος και η Αλίκη, ενώ φαίνεται να περνούν ένα ευχάριστο βράδυ στη δουλειά, μια ληστεία στις 8 Λέξεις θα τους βάλει σε μεγάλους μπελάδες. Πράγματι, όλα δείχνουν να κυλούν ήρεμα, με τους δύο συνάδελφους να εργάζονται κανονικά, δίχως προβλήματα και δυσκολίες.

Στο τέλος της βραδιάς και λίγο πριν το κλείσιμο, ένοπλοι ληστές θα εισβάλλουν στο κατάστημα. Εκεί, θα βρίσκονται μόνο οι δυο τους και κανένας άλλος. Αξίζει να σημειωθεί πως η Αλίκη έπιασε δουλειά στο σουβλατζίδικο του Φρίξου, στην Κέρκυρα, ύστερα από τον χωρισμό της με τον Έκτορα. Ο Έκτορας, συνεχίζει το εκδικητικό του σχέδιο κατά του Αιμίλιου. Αυτή τη φορά, όμως, διαφέρει.

Έρχεται σε επαφή με την Ελισάβετ και οι δυο τους συνειδητοποιούν πως έχουν πολύ καλή χημεία. Περνούν ευχάριστο χρόνο μαζί, με τον Αιμίλιο να ενημερώνεται σύντομα για τη νέα αυτή σχέση. Κανείς τους, όμως, δεν προβλέπει τα χειρότερα, τα οποία θα συμβούν στην Κέρκυρα. Ο Φρίξος και η Αλίκη θα βρεθούν αντιμέτωποι με τον θάνατο στις 8 Λέξεις, με την ληστεία να καταλήγει σε τραγωδία.

Οι ληστές τους σημαδεύουν με το όπλο και πάνω σε μία μάχη σώμα με σώμα, το όπλο εκπυρσοκροτεί εναντίον τους. Οι πρωταγωνιστές θα βρεθούν σε μεγάλο αδιέξοδο, ενώ ένας από τους δύο θα κινδυνεύσει σοβαρά. Ποιες θα είναι οι αντιδράσεις και ποιοι θα τρέξουν στο σημείο του εγκλήματος; Το επεισόδιο προβλέπεται ανατρεπτικό. Θα καταφέρουν να επιβιώσουν;

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ