8 Λέξεις: Το τέλος της Μαίρης Ταβουλάρη στη σειρά

437

Έρχεται η στιγμή που όλοι οι πρωταγωνιστές οδηγούνται στην μεγάλη αλήθεια. Έτσι θα συμβεί και με τον Αρώνη, ο οποίος θα μάθει όσα σχεδιάζει η Μαίρη, με αποτέλεσμα το τέλος της να βρίσκεται κοντά, στις 8 Λέξεις.

Η Μαίρη Ταβουλάρη κατάφερε να μαγνητίσει τους ήρωες της σειράς, μέσα από την γοητεία και τον δυναμισμό της.

Έδειχνε ένα πολύ σκληρό πρόσωπο, πίσω από αυτό, όμως, έκρυβε μια βαθιά ευαισθησία. Η Μαίρη είχε έναν στόχο, να βγάλει από την φυλακή τον αγαπημένο της, με κάθε κόστος. Έτσι, αποφάσισε να παρανομήσει, εξαπατώντας τον Άκη Αρώνη και τους ανθρώπους που δουλεύουν για εκείνον. Δημιούργησε με τον Δημήτρη μία ισχυρή -αλλά παράνομη- επιχείρηση, κερδίζοντας πολλά χρήματα, εις βάρος άλλων.

Η Μαίρη φεύγει οριστικά
Η Ηλιάνα, όμως, κατάφερε να τους ξελασπώσει, φέρνοντας την Μαίρη κοντά στο τέλος της, από τις 8 Λέξεις. Όπως έχει αναφερθεί και σε προηγούμενο άρθρο, ο Αρώνης μαθαίνει μέσα από ένα ανώνυμο βίντεο, όλη την αλήθεια για την παράνομη επιχείρηση. Πίσω από αυτό, κρύβεται, ασφαλώς, η Ηλιάνα, η οποία διατηρεί την ανωνυμία της και παριστάνει την ανήξερη.

Ο Αρώνης ωρύεται, με την Μαίρη να παίρνει όλη την ευθύνη. Του ζητάει συγχώρεση, ενώ δε διστάζει να ρίξει το φταίξιμο στην ίδια, τονίζοντας πως ο Δημήτρης δεν είχε καμία σχέση. Αντίθετα, ο μικρός παρασύρθηκε και έμπλεξε σε αυτή την επιχείρηση άθελά του. Ο Αρώνης δείχνει μεγάλη ευαισθησία και δέχεται να μη φτάσει το θέμα δικαστικά.

Ο μοναδικός όρος για να συμβεί αυτό, είναι η Μαίρη να φύγει για πάντα από τη ζωή τους. Έτσι, η Μαίρη Ταβουλάρη υπόσχεται να εξαφανιστεί, με το τέλος της να είναι οριστικό στις 8 Λέξεις. Φεύγει από την εταιρεία, αλλά και από την πόλη και δε την βλέπει ποτέ ξανά κανένας. Όσο για την παράνομη επιχείρηση; Διαλύεται μέσα σε μια στιγμή.

Η Ηλιάνα νιώθει δικαιωμένη, ο Δημήτρης όμως την υποψιάζεται. Οι σχέσεις των δύο αδελφών είναι ξανά τεταμένες.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ