Σασμός – Γιώργος Χριστοδούλου: «Ο Σταύρος μπήκε στη σειρά ως εμπόδιο και απειλή»

196

Ο Γιώργος Χριστοδούλου, ο «Σταύρος» από τη σειρά «Σασμός» μίλησε στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» και εκτός των άλλων αναφέρθηκε και στον χαρακτήρα που υποδύεται.

«Είναι ένας χαρακτήρας που σχεδόν από γραφής ήταν αρνητικός»

Καθημερινά όλες οι εξελίξεις και τα νέα της σειράς Σασμός θα τα βρίσκεις εδώ.

Ο Γιώργος Χριστοδούλου, πατέρας δυο αγοριών, μιλώντας για τον ήρωα που υποδύεται και την εξέλιξη του χαρακτήρα στη σειρά «Σασμός, είπε «Καταλαβαίνω όλα τα αισθήματα του κόσμου για τον Σταύρο. Είναι ένας χαρακτήρας που σχεδόν από γραφής ήταν αρνητικός, ακόμα και όταν ήταν θετικός προς την Αργυρώ, γιατί ήταν ένα εμπόδιο που μπήκε ξαφνικά στη μέση και λειτουργούσε ως απειλή».

Επίσης είπε ότι σκέφτεται ότι υπάρχουν άνθρωποι για τους οποίους μιλάει ο ίδιος ως καλλιτέχνης μέσω του Σταύρου, οι οποίοι μπορεί να έχουν βρεθεί σε ανάλογες καταστάσεις ή ανάλογες συναισθηματικές καταστάσεις.

Ο Γιώργος Χριστοδούλου είπε σχετικά με το τέλος που θα ήθελε να έχει ο Σταύρος στη σειρά «Σασμός»: «Θα ήθελα ο Σταύρος να βρει τον εαυτό του. Να αποκτήσει μια ισορροπία και να φύγει. Είναι μια ηθική δικαίωση αυτό. Δεν θα έχει τη γυναίκα που ερωτεύτηκε. Δεν θα έχει το παιδί. Να έχει τουλάχιστον συντροφιά τον εαυτό του.»

ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ 10 ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 82-83-84-85-86-87-88-89-90-91 ΤΗΣ ΣΕΙΡΑΣ

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Ακολουθήστε στο facebook την σελίδα Σασμός Fans

Ακολουθήστε στο facebook την ομάδα Σασμός

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ