The Bachelor: Η πρώτη τηλεοπτική εμφάνιση της Βίβιαν μετά τον τελικό! “Νιώθω κάπως περίεργα” (video)

669

Η Βίβιαν, η κοπέλα που έφτασε στην πηγή, αλλά δεν ήπιε νερό στο The Bachelor, φιλοξενήθηκε σήμερα στην εκπομπή Pop Up με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Η 23χρονη φοιτήτρια φαρμακευτικής αναφέρθηκε στον Παναγιώτη Βασιλάκο και το πώς νιώθει μετά τον τελικό.

«Είμαι κάπως περίεργα η αλήθεια είναι. Δεν μπορώ να πω ότι πετάω από τη χαρά μου. Γενικότερα είχα στο μυαλό μου και το σενάριο της απόρριψης. Όταν έχεις φτάσει τόσο κοντά, σκέφτεσαι και το καλό αποτέλεσμα και την απόρριψη, οπότε κάπως μέσα μου είχα ότι μπορεί να συμβεί κι αυτό. Είναι μια έκβαση που δεν μου αρέσει πάρα πολύ, αλλά όταν ένας άνθρωπος είναι δίπλα μου θέλω να είναι επειδή το θέλει κι εκείνος. Με το ζόρι δεν θα μου άρεσε να μείνει ο Παναγιώτης μαζί μου. Κι επειδή είναι ένας άνθρωπος που τον εκτιμώ πάρα πολύ, δεν θα μπορούσα να του κρατήσω κακία» είπε χαρακτηριστικά η Βίβιαν.

Για τη Νικολέτα Τσομπανίδου είπε: «Η Νικολέτα είναι ένα πολύ καλό παιδί. Στο τέλος που είπαμε και δυο κουβέντες παραπάνω, κατάλαβα ότι είναι ένα πολύ καλό κορίτσι».

Ακόμα, ξεκαθάρισε πόσο συνειδητοποιημένη ήταν πριν μπει στο παιχνίδι και τόνισε ότι δεν θα άλλαζε απολύτως τίποτα για να αρέσει στον Παναγιώτη Βασιλάκο.

Δες το απόσπασμα:

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ