Σοκ στον Ήλιο: Δολοφονούν τον Μενέλαο μέσα στην φυλακή

643

Καταιγιστικές εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της αγαπημένης σειράς ΗΛΙΟΣ

Στην σειρά Ήλιος, η Ιωάννα μεταφέρεται σε άσχημη κατάσταση στο νοσοκομείο, ενώ ο Μενέλαος συλλαμβάνετα με τον δεύτερο να δολοφονείται μέσα στην φυλακή.

Ο Δημήτρης συναντά την υπηρέτρια του Μενέλαου. «Πρέπει να μου πεις όσα ξέρεις. Μίλα πριν να είναι αργά και θεωρηθείς κι εσύ συνεργός», της λέει.

Έτσι αποκτά ένα σημαντικό στοιχείο για το κατηγορητήριό του. Τον συλλαμβάνει και τον οδηγεί και πάλι στη φυλακή. Λίγο αργότερα ο Μενέλαος δέχεται δολοφονική επίθεση. Υπάρχει αναστάτωση. Κανείς δεν μιλάει για το ποιος τον χτύπησε ή ποιος κρύβεται πίσω από αυτή την πράξη.

Ο Μενέλαος τελικά χάνει τη ζωή του. Οι έρευνες ξεκινούν. Οι υποψίες στρέφονται εκτός από το περιβάλλον του και τον υπόκοσμο όπου συναναστρεφόταν και στην Αλεξάνδρα. Αλλωστε οι δυο τους ποτέ είχαν γίνει άσπονδοι εχθροί και το γεγονός ότι η Αλεξάνδρα ποτέ δεν φανέρωσε στον Φίλιππο την ταυτότητα του πατέρα του, την καθιστά υπόλογη.

Ο Φίλιππος πάλι νιώθει ανάμεικτα συναισθήματα αφού πριν καλά-καλά συνειδητοποιήσει ότι ο Μενέλαος είναι ο πατέρας του, και πριν προλάβει να καταλάβει τι συμβαίνει μέσα του για όσα έχουν συμβεί, μαθαίνει τα νέα του θανάτου του. Αποφασίζει να πάει στην κηδεία του, αλλά διστάζει όταν βλέπει και τη Διώνη έξω από το νεκροταφείο. Ομως κάνει το βήμα και την πλησιάζει. Οι δυο τους του λένε το «τελευταίο αντίο».

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ