Ήλιος: Τρόμος για Αλίκη και Λήδα – Στο στόχαστρο αδίστακτων κακοποιών

612

Η αγωνία κορυφώνεται στα προσεχή επεισόδιο της δραματικής σειράς του ΑΝΤ1 «Ήλιος». Η ζωή της Αλίκης και της Λήδας κινδυνεύει, αφού μπαίνουν στο στόχαστρο αδίστακτων κακοποιών, η καθεμία για διαφορετικούς λόγους…

H άφιξη στην Καβάλα τόσο της Ιωάννας όσο και του Μενέλαου έχει φέρει τα πάνω κάτω στη ζωή των ηρώων. Στα προσεχή επεισόδια της σειράς, το πράγματα παίρνουν απρόσμενη τροπή. Όλα ξεκινούν όταν κάποια μέρα ένας άγνωστος άντρας εισβάλλει στο σπίτι της Αλίκης και πυροβολεί εν ψυχρώ την Ιωάννα. Εκείνη πέφτει αιμόφυρτη στο πάτωμα, ενώ η Αλίκη σοκαρισμένη από το τραγικό αυτό συμβάν τρέχει κοντά της και διαπιστώνει ότι είναι αναίσθητη. Στη συνέχεια, καλεί ασθενοφόρο και η μητέρα της μεταφέρεται στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση.

Η Αλίκη δεν φεύγει λεπτό από το πλευρό της, ενώ ο Δημήτρης πηγαίνει να τη βρει για να της συμπαρασταθεί. Μάλιστα, ο αστυνόμος της ζητάει να του πει με κάθε λεπτομέρεια όσα συνέβησαν ώστε να βρει τον δράστη. Φεύγοντας από το νοσοκομείο, ο Λαϊνάς ξεκινά την έρευνα, ενώ παράλληλα ψάχνει και διάφορα στοιχεία που αφορούν την υπόθεση του Μενέλαου. Σύμμαχός του σε αυτή του την προσπάθεια είναι ο Δήμος, ο οποίος έχει μπει στη φυλακή με στόχο να μάθει πληροφορίες για τον επιχειρηματία. Την ίδια στιγμή, η Ιωάννα αφήνει την τελευταία της πνοή στο νοσοκομείο.

Ο θάνατος της συγκλονίζει την Αλίκη, η οποία θρηνεί για τον χαμό της. Στη συνέχεια, η τελευταία συναντάει τον Δημήτρη. Τότε εκείνος της αποκαλύπτει πράγματα για το παρελθόν της Ιωάννας που τη συγκλονίζουν. Δεν μπορεί να πιστέψει αυτά που ακούει και γίνεται ράκος. Εκείνος προσπαθεί να την παρηγορήσει και πιστεύει πως ο Μιχάλης ίσως γνωρίζει στοιχεία για την αδικοχαμένη γυναίκα. Οι μέρες περνούν και ο Δημήτρης προσπαθεί να βρει ποιος μπορεί να ήθελε νεκρή την Ιωάννα. Η έρευνα, αλλά και μία λεπτομέρεια που κανείς δεν είχε προσέξει οδηγούν τον αστυνόμο σε ένα συμπέρασμα που τον αναστατώνει. Ο ίδιος μοιράζεται την υποψία του με την Αλίκη, η οποία σοκαρισμένη συνειδητοποιεί με τρόμο ότι ο πραγματικός στόχος του αδίστακτου δολοφόνου δεν ήταν η Ιωάννα, αλλά εκείνη!

Τότε ο Δημήτρης προσπαθεί να την ηρεμήσει και παράλληλα της υπόσχεται πως θα κάνει τα πάντα ώστε να συλλάβει τον δράστη. Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, ο Δήμος εξακολουθεί να βρίσκεται στη φυλακή μιας και ακόμη δεν έχει καταφέρει να συλλέξει στοιχεία για τον Μενέλαο. Τότε φτάνει εκεί ένας νέος κρατούμενος, ο οποίος τυχαίνει να είναι παλιός του γνώριμος. Ο λόγος για τον Νικήτα. Ο άντρας από την πρώτη στιγμή εκμυστηρεύεται στον Δήμο πως ετοιμάζεται να αποδράσει από τη φυλακή και του προτείνει να τον πάρει μαζί του. Φυσικά, ο επιχειρηματίας ενημερώνει αμέσως τον Δημήτρη. Ο αστυνόμος τον παροτρύνει να δραπετεύσει μαζί με τον Νικήτα ώστε να προχωρήσει το σχέδιο τους.

Αμέσως μετά, ο Λαϊνάς εκμεταλλεύεται τις μαρτυρίες που έχει για τον δολοφόνο της Ιωάννας και κρατάει στα χέρια του το σκίτσο του. Έτσι, ξεκινά έναν μεγάλο αγώνα για να τον βρει και να τον συλλάβει προτού κάνει κακό στην αγαπημένη του. Λίγες μέρες μετά, ο Νικήτας βάζει σε εφαρμογή το σχέδιο του και μαζί με τον Δήμο και τον Μάνο καταφέρνουν να δραπετεύσουν. Ο πρώτος είναι πολύ χαρούμενος με αυτή την εξέλιξη και οργανώνει τις παράνομες δουλειές του χωρίς να ξέρει πως άντρες της Ασφάλειας τον παρακολουθούν. Μόλις ο Δημήτρης βρίσκει την κατάλληλη ευκαιρία πλησιάζει τον εγκληματία.

Τότε του προτείνει να δώσει κάποιες σημαντικές πληροφορίες στην Αστυνομία με αντάλλαγμα την ελευθερία του. Εκείνος, όμως, αρνείται και εξαφανίζεται. Σύντομα, όμως, η Αστυνομία εντοπίζει τον άντρα και πάνω σε μία συμπλοκή τον πυροβολεί. Εκείνος καταφέρνει και πάλι να ξεφύγει, αλλά είναι σοβαρό τραυματισμένος. Στην προσπάθεια του να σωθεί, εντοπίζει τη Λήδα και την απειλεί να τον βοηθήσει με τα τραύματα του. Η γυναίκα φοβισμένη υπακούει στις εντολές του, καθώς φοβάται για τη ζωή της μιας και εκείνος τη ς λέει πως θα της κάνει κακό.

Πηγή: ΜΥtv

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ