8 Λέξεις: Η Μάγδα συναντά την Ελισάβετ και βγαίνει εκτός εαυτού! Την χτυπάει στο πρόσωπο

833

Χαμός θα επικρατήσει στο σημερινό 11/5 επεισόδιο της σειράς 8 Λέξεις, καθώς θα δούμε την Μάγδα να χτυπάει την Ελισάβετ σε μια ξαφνική τους συνάντηση, μετά την μοιραία ημέρα που τους είδε γυμνούς με τον Αιμίλιο.

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ΣΚΑΙ, 8 Λέξεις
Τρίτη 11/05/2021

Ο Άκης προσπαθεί να βρει αντικαταστάτη του Αιμίλιου για το κανάλι. Η σκληρή στάση της Κατερίνας στο θέμα του Άλκη, αναγκάζει την Ιφιγένεια να της μιλήσει έξω από τα δόντια. Ο Οδυσσέας με την Έρση συνεχίζουν με τη μετακόμιση, στο νησί καταφθάνει η Ναυσικά για να δει το νέο σπίτι και ξοπίσω της, χωρίς να το ξέρει, έρχεται και ο Μάρκος.

Ελισάβετ και Ηλιάνα συμφιλιώνονται, μετά την ψυχρότητα που υπήρχε, εξαιτίας του Παύλου. Ο Άλκης φεύγει από την Κέρκυρα με τις καλύτερες εντυπώσεις για τον Σπύρο και την υπόλοιπη παρέα. Η Ηλιάνα ανακαλύπτει τι κρύβεται πίσω από τη κομπίνα που έχουν στήσει ο Δημήτρης με τη Μαίρη. Η Μάγδα συναντά την Ελισάβετ και βγαίνει εκτός εαυτού.

Αναλυτικά ο καβγάς Μάγδας – Ελισάβετ
Ο Αιμίλιος κρύβεται από όλους και μένει στο σπίτι του κάνοντας ότι είναι άρρωστος, καθώς δεν θέλει να αντιμετωπίσει τις συνέπειες των πράξεών του.

Στο μεταξύ ο Ακης δεν περιμένει τίποτα, ούτε καν κάποια εξήγηση από τον Αιμίλιο και τον διώχνει κακήν κακώς από το κανάλι, ενώ αμέσως ψάχνει να βρει το πρόσωπο που θα τον αντικαταστήσει: «Να φέρετε άλλον στη θέση του, σήμερα κιόλας. Θέλω τον καλύτερο, όχι πάλι κανένα λαμόγιο σαν κι αυτό. Να τον περάσετε από ψιλό κόσκινο, το καταλάβατε;», ζητάει από τους συνεργάτες του.

Και η Ελισάβετ δεν μένει αμέτοχη σε όλα όσα συμβαίνουν. Αισθάνεται διπλά απογοητευμένη από τον Αιμίλιο, ο οποίος εκτός από την καρδιά της είχε κερδίσει και την εκτίμησή της σε σχέση με τη δουλειά του.

Ομως δεν φτάνουν μόνο αυτά τα γεγονότα για να καταρρακωθεί, καθώς λίγο αργότερα η Μάγδα συναντάει τυχαία την Ελισάβετ και βγαίνει εκτός εαυτού: «Δεν ντρέπεσαι να εμφανίζεσαι μπροστά μου, παλιοτσουλάκι;», της λέει και τη βρίζει ακόμα χειρότερα.

Αυτή η σκηνή κάνει την Ελισάβετ να ντραπεί πολύ για την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί, ενώ καταλαβαίνει πως σ’ αυτή την ιστορία είναι η μεγάλη χαμένη, καθώς ο Αιμίλιος θα μείνει με τη γυναίκα του. Την ίδια στιγμή ο Αιμίλιος αποφασίζει να «βγει απ’ το καβούκι του» και δράσει. Επίσης, θα έχουμε νέα κρίση στον γάμο του Οδυσσέα και της Έρσης

Ετσι, βρίσκει τον Εκτορα για να του εκφράσει παράπονα: «Γιατί το έκανες αυτό, ρε; Με κατέστρεψες, το έχει καταλάβει; Τι κέρδισες με αυτό, πες μου», του ζητάει τον λόγο. Ο Εκτορας αγριεύει: «Ζητάς και τα ρέστα; Σε είχα προειδοποιήσει να κόψεις τα βρόμικα παιχνίδια. Το θυμάσαι μήπως;», του απαντάει και η συνάντηση ξεφεύγει καθώς οι δύο άντρες πιάνονται στα χέρια, παίζοντας άγριο ξύλο.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ