Survivor Spoiler: Απόλυτη ανατροπή! Αυτή είναι το μεγάλο φαβορί για αποχώρηση

1121

Survivor Spoiler: Νύχτα… ψηφοφορίας η αποψινή για τους 4 υποψηφίους προς αποχώρηση από το Survivor και το τηλεοπτικό κοινό έχει ήδη δείξει τις… άγριες προθέσεις του.

Το Dokari αποκάλυψε για μια ακόμη φορά, νωρίς το πρωί της Τρίτης, την τετράδα των υποψηφίων προς αποχώρηση, την οποία -επίσημα- θα δούμε να συμπληρώνεται απόψε, μετά την ολοκλήρωση της μονομαχίας για την κατάκτηση της δεύτερης ασυλίας.

Τριαντάφυλλος, Σάκης Κατσούλης από την πρώτη βραδιά, Μαριαλένα και Νικολέττα από την αποψινή…

Τέσσερις υποψήφιοι για αποχώρηση από το Survivor, ένας ή μία θα κληθεί, μετά την ψήφο του τηλεοπτικού κοινού να πάρει το δρόμο της επιστροφής για την Ελλάδα.

Ηδη, διαδικτυακές ψηφοφορίες βρίσκονται σε εξέλιξη και το QuizChef.gr για ακόμη μια φορά δέχεται τις προτιμήσεις φίλων του Survivor.

Πολλοί, ίσως, στο άκουσμα των υποψηφιοτήτων να θεωρούσαν εύκολη την αποχώρηση της Νικολέττας, φαίνεται όμως εκ των πρώτων αποτελεσμάτων ότι η πάμε σε μια ανατροπή και μάλιστα με ξεκάθαρο φαβορί για αποχώρηση.

Ενα φαβορί που δεν είναι η Νικολέττα, αλλά η Μαριαλένα.

Για να πάρουμε ομως τα πράγματα με τη σειρά, η μάχη για την κατάκτηση της πρώτης θέσης είναι ένα απίθανο ντέρμπι με τον Σάκη Κατσούλη να προηγείται με 31% και τον Τριαντάφυλλο με τη Νικολέττα να ακολουθούν συγκεντρώνοντας από 30%.

Τέτοια μονομαχία μεταξύ τριών υποψηφίων για την πρωτιά δεν έχει καταγραφεί σε καμία από τις προηγούμενες ψηφοφορίες.

Και κάπως έτσι μένει τελευταία και με χαώδη απόσταση από τους προπορευόμενους, η Μαριαλένα, η οποία συγκεντρώνει μόλις το 9% των ψήφων.

Αν όλα τα παραπάνω επιβεβαιωθούν στην τηλεοπτική κάλπη του ΣΚΑΪ, κατά τη διάρκεια της τηλεφωνικής ψηφοφορίας του τηλεοπτικού κοινού, θα έχουμε την αποχώρηση της Μαριαλένας, η οποία βέβαια προκύπτει ή μπορεί να προκύψει εντελώς κόντρα στο τηλεοπτικό κοινό, αφού ξεκάθαρα η ψηφοφορία που την φέρνει υποψήφια έχει ως πιθανό στόχο το σπάσιμο της τριάδας: «Τριαντάφυλλος – Σάκης – Μαριαλένα».

Η διαδικτυακή ψηφοφορία, ωστόσο, βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη. Εσείς ποιος παίκτης θέλετε να παραμείνει;

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ