ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ / J2US: Υπέγραψε η Έλενα Τσαγκρινού

624

ALPHA – Το JUST THE 2 OF US έδωσε εξετάσεις δύο σεζόν και τις πέρασε με επιτυχία. Ο Νίκος Κοκλώνης μπορεί να πήρε διαζύγιο από τον τηλεοπτικό σταθμό OPEN

με τον οποίον συνεργαζόταν αλλά η προσωπικά αγαπημένη του εκπομπή δεν θα μπορούσε να λείψει από τους δέκτες μας.

Πριν από λίγο καιρό, σας ανακοινώσαμε τη συμφωνία της BARKING WELL MEDIA με τον τηλεοπτικό σταθμό ALPHA και έτσι το JUST THE 2 OF US ετοιμάζεται να βάλει φωτιές αλλά και να φέρει πολύ γέλιο στα Σαββατόβραδά μας.

Πολλά ονόματα ακούγονται για τη συμμετοχή τους στη νέα σεζόν αλλά η πρώτη που επίσημα έχει υπογράψει είναι η ΕΛΕΝΑ ΤΣΑΓΚΡΙΝΟΥ, η οποία εκπροσώπησε φέτος την Κύπρο με το EL DIABLO στην 65η Eurovision.

Παρότι δεν συνηθίζεται, η Έλενα ήταν αρκετά ενθουσιασμένη με το project και υπέγραψε χωρίς να έχει βρεθεί ο άνδρας παρτενέρ που θα τη συνοδεύσει επί σκηνής, τον οποίο αναζητά πλέον η παραγωγή της BARKING WELL MEDIA και θα ειναι celebrity, που θα συζητηθεί.

Και από ότι ακούγεται, αυτό είναι μόνο η αρχή καθώς επίκεινται άμεσα κι άλλες ανακοινώσεις, με τον ALPHA και την BARKING WELL MEDIA να ετοιμάζουν έντονες σεισμικές δονήσεις στον τηλεοπτικό χώρο αυτή τη σεζόν!

ΠΗΓΗ: primetime.gr

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ