GNTM 4 Auditions: Ποιοι έκλεψαν την παράσταση στην πρεμιέρα

919

Φώτα, κάμερες, κριτές, και οι auditions ξεκινούν. Το GNTM 4 επέστρεψε χθες το βράδυ συστήνοντας στην πρεμιέρα του στο Star τη διάδοχο της Βίκυς Καγιά, Ισμήνη Παπαβλασοπούλου, που έκλεψε την παράσταση, και παρουσιάζοντας στις πρώτες auditions ιστορίες νέων που ονειρεύονται μία καριέρα στο χώρο του μόντελινγκ.

Ποδαρικό στο νέο πρόγραμμα του Star έκανε χθες το βράδυ το GNTM 4. Τα φώτα στραμμένα αρχικά στο νέο μέλος της επιτροπής και όχι άδικα. Οι υπόλοιποι κριτές καραδοκούσαν στη γωνία, αναζητώντας τα πρόσωπα εκείνα που θα «στελεχώσουν» φέτος το ριάλιτι μόδας. Τα υποψήφια μοντέλα από την άλλη με τις …ευλογίες πρώην παικτών και υπό την καθοδήγηση του coach Γιώργου Καράβα πόζαραν ευελπιστώντας στο πολυπόθητο εισιτήριο του bootcamp. Ποιοι ξεχώρισαν όπως από το πρώτο επεισόδιο των auditions του GNTM 4, στην μεγάλη πρεμιέρα; Ποια σχόλια των κριτών «έγραψαν»;

H τέταρτη κριτής και τα σχόλια της επιτροπής

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Οι αγαπημένες auditions του GNTM 4 επέστρεψαν στις οθόνες μας. Αγόρια και κορίτσια που ονειρεύονται πασαρέλες, φωτογραφήσεις και μια καριέρα στο χώρο του μόντελινγκ άνοιξαν την πόρτα του ριάλιτι μόδας. Εκεί τους περίμεναν αρχικά οι άλλοτε πρωταγωνιστές του σόου μόδας, νέοι και νέες που έχουμε δει σε προηγούμενους κύκλους. Ο περσινός νικητής, ο Ηρακλής, η νικήτρια του GNTM2, Άννα-Μαρία, ο Έντουαρντ, η Εύη Ιωαννίδου, ο Ανδρέας και ο Τσεντολίνι ήταν μερικά από τα παιδιά που είδαμε να καλωσορίζουν στις auditions τους φετινούς υποψηφίους.

Την ίδια ώρα οι κριτές οι τρεις, Σκουλός, Ζενεβιέβ και Μπράτης εν πλω έσπευσαν να συναντήσουν την εντυπωσιακή Ισμήνη Παπαβλασόπουλου που τους περίμενε στο κάμπριο τζιπ της για να τους μεταφέρει εκεί όπου «χτυπά» η καρδιά του GNTM 4. Τα φώτα βεβαίως πέφτουν στην άνετη, αυστηρή, λαμπερή, μακριά από τηλεοπτικά στερεότυπα, Ισμήνη Παπαβλασοπούλου. Η διάδοχος της Βίκυς Καγιά έδειχνε ν’ ανταποκρίνεται στα νέα της καθήκοντα, προτάσσοντας άλλωστε την εμπειρία της από το χώρο του μόντελινγκ. Οι τέσσερις κριτές έδειχναν λες και ο καθένας τους έχει οριστεί να εκφράζει τη γνώμη του βάζοντας μοναδικά τη σφραγίδα του.

GNTM 4: Ποιοι πέρασαν και ποιοι κόπηκαν

Σε ότι αφορά τους υποψήφιους, οι ιστορίες πολλές και διαφορετικές. Ο πρώτος που άνοιξε τις audition, ονόματι Ντίνος Κρίτσης, θέλησε για δεύτερη φορά να δοκιμαστεί στο GNTM, καθώς πέρσι είχε βρεθεί πού κοντά στους φιναλίστ. «Δεν μου άρεσαν τα περσινά αποτελέσματα» θα πει ευθαρσώς, υποστηρίζοντας ότι σε όλους αξίζει μια δεύτερη ευκαιρία. Και τελικά δεν βγήκε χαμένος λαμβάνοντας τέσσερα πολυπόθητα ναι. Ένα ενδιαφέρον diversity βρήκε ο Μπράτης στην κολυμβήτρια με το καλογυμνασμένο σώμα, ενώ συγκλονιστικές βρήκαν τις πόζες ενός νεαρού ο οποίος δήλωσε cheerleader!

Αντιθέτως δεν έδωσαν το οκέι σε μία 18χρονη φοιτήτρια. Χαρακτηριστικά η Ζενεβιέβ της είπε ότι βλέπει ένα κορίτσι που δεν προλαβαίνει να της μάθει το μόντελινγκ. Στη συνέχεια η θεάρα όπως την αποκάλεσαν, ονόματι Σαββίνα Σαμαρά από τη Θεσσαλονίκη, που θύμισε Κουλιανού κατά τον Σκουλό ενθουσίασε και τους τέσσερις κριτές. Το ίδιο και ο Γιάννης που αν και αδιάβαστος, όπως είπε η Παπαβλασοπούλου, έλαβε τρία ναι.

Στην επόμενη φάση όμως πέρασαν και δύο ακόμη υποψήφιοι. Η Ζωή με καταγωγή από το Σουδάν αν και προβλημάτισε τον Μπράτη με την πληθώρα τατουάζ που είχε σε όλο της το σώμα, τελικά πέρασε στην επόμενη φάση. Τέσσερα ναι έλαβε και ένας ακόμη υποψήφιος. Πρόκειται για τον Ιάσονα, τον οποίο αναγνώρισαν οι κριτές καθώς ασχολείται εδώ και επτά χρόνια με το χώρο του μόντελινγκ.

Ολυμπιακός: Η κολυμβήτρια των ερυθρόλευκων, Όλγα Ντάλλα, στο GNTM 4

Η κολυμβήτρια του Ολυμπιακού, Όλγα Ντάλλα, βγήκε για λίγο έξω από τα “νερά” της, καθώς θέλησε να δοκιμάσει την τύχη της στον χώρο του μόντελινγκ, δηλώνοντας συμμετοχή στο GNTM 4.

Το GNTM έκανε πρεμιέρα το βράδυ της Κυριακής (12/09) για τέταρτη σεζόν, με την Όλγα Ντάλλα, να είναι μία από τις συμμετέχουσες που έκλεψε την παράσταση. Η 21χρονη, η οποία ήταν και η πρώτη κοπέλα, ασχολείται επαγγελματικά με το κολύμπι και συγκεκριμένα είναι μέλος της ομάδας του Ολυμπιακού.

Ωστόσο, θέλησε για λίγο να αφήσει το σκουφάκι της και να δοκιμάσει την τύχη της στον χώρο του μόντελινγκ. Κάπως έτσι, δήλωσε και συμμετοχή στο GNTM 4.

Μάλιστα, η νεαρή κολυμβήτρια, η οποία έχει γεννηθεί στο Μοναχό της Γερμανίας, πέρασε στην επόμενη φάση με τρία “ναι” και ένα “όχι” από την Ισμήνη Παπαβλασοπούλου.

Διεθνές μοντέλο βρέθηκε στο πλατό ως υποψήφιος και έμειναν οι κριτές με το στόμα ανοιχτό!
GNTM 4: Εξεπλάγησαν ευχάριστα οι περισσότεροι από τους κριτές όταν είδαν μπροστά τους ένα διεθνές μοντέλο που τα επτά τελευταία χρόνια κάνει διεθνή καριέρα με κορυφαίες συνεργασίες στον χώρο της μόδας.

Ο Γιώργος Καράβας που τον γνώριζε καλά χάρηκε πολύ που τον είδε μπροστά του, όπως και ο Δημήτρης Σκουλός που έσπευσε να τον αγκαλιάσει και να τον φιλήσει με χαρά.

Ο Άγγελος Μπράτης του έβαλε… δύσκολα λέγοντάς του πως προβληματίζεται για το κατά πόσο δίκαιο είναι να ανταγωνιστεί συνυποψήφιους που δεν έχουν την ίδια εμπειρία με εκείνον.

Όμως ο Ιάσονας Λάιος τού είπε ότι αυτά που κάνουν στο GNTM εκείνος δεν τα έχει κάνει στο εξωτερικό όπου μεσουρανεί τα τελευταία χρόνια.

Οι κριτές τον έστειλαν να βάλει μαγιό για να δουν το σώμα του και σχεδόν αμέσως τον πέρασαν με τέσσερα “ναι” καθώς άρεσε σε όλους.

Ο Ιάσονας Λάιος έχει μεγαλώσει στη Μάνη. Εκεί τον ανακάλυψε ένας φωτογράφος και κάπως έτσι ξεκίνησε η καριέρα του στο μόντελινγκ. Για εννέα μήνες έμεινε εκτός του χώρου προκειμένου να ολοκληρώσει τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις και επέστρεψε. Τότε ήταν που άρχισε η διεθνής καριέρα του σε Μιλάνο, Παρίσι και Μαδρίτη ενώ για τον ίδιο είναι ένα όνειρο να μάθει και την αγορά της Νέας Υόρκης.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ