Άγριες Μέλισσες 22-23/9: Καταθέσεις, Ομολογίες Και Μυστικά

121

Άγριες Μέλισσες 22-23/9: Η ομολογία της Ελένης πως εκείνη σκότωσε τον Σέργιο φέρνει ένα ντόμινο εξελίξεων και συγκλονιστώ αποκαλύψεων.

Η Μυρσίνη δικαιώνεται, ο Μιλτιάδης επίσης, ενώ ο Κυπραίος κάνει τα πάντα για να σώσει την Ελένη. Η κατάθεση του ίδιου και της Ασημίνας ανατρέπουν τα πάντα στη δικαστική αίθουσα.

Η είδηση της ομολογίας της Ελένης για τον θάνατο του Σέργιου πέφτει σαν βόμβα τόσο στο σπίτι των Σεβαστών όσο και σε ολόκληρο το χωριό. Όλοι είναι συγκλονισμένοι από τη μεγάλη αποκάλυψη, εκτός από τη Μυρσίνη, που νιώθει δικαιωμένη, καθώς επαληθεύτηκε το ένστικτο που είχε από την πρώτη στιγμή του φόνου του γιου της.

Η ίδια, όμως, επιμένει να βάζει στο κάδρο των ενόχων την Ασημίνα και τη Δράσω. Εν τω μεταξύ, παρότι ο Νικηφόρος υπερασπίζεται τη σύζυγό του, η κρίση στη σχέση τους είναι πια έκδηλη. Από την άλλη, ο Μιλτιάδης νιώθει δικαιωμένος που αποκαταστάθηκε το όνομα του Πάννου, αλλά ο λόγος για τον οποίο έβαλε τέλος στη ζωή του συνεχίζει να είναι αγκάθι μέσα του. Το ίδιο αγκάθι υπάρχει και στην ψυχή του Κωνσταντή, που καταρρακώνεται συνειδητοποιώντας ότι έγινε δολοφόνος του ίδιου του του ξαδέλφου τόσο άδικα

Ο Μελέτης, τυφλωμένος από θυμό, αποφασίζει να πάρει τον νόμο στα χέρια του την ημέρα που η Ελένη ετοιμάζεται να μεταφερθεί στον εισαγγελέα και από εκεί στη φυλακή. Καθώς ο Προύσαλη τη συνοδεύει από το κρατητήριο του αστυνομικού τμήματος, οι κάτοικοι του Διαφανίου τη γιουχάρουν, ενώ κάποιοι προσπαθούν να της επιτεθούν.

Οι μέρες περνούν και όλοι ετοιμάζονται για την πρώτη μέρα της δίκη της Ελένης, ενώ ο Δούκας με τον δικηγόρο του προετοιμάζουν την επίθεσή τους εναντίον της. Ο Κυπραίος, όμως, επισκέπτες την Ελένη στη φυλακή, προσφέροντάς π τη βοήθειά του αλλά εκείνη αρνείται πεισματικά να τη δεχτεί.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ