Άγριες Μέλισσες: Η αντίδραση της Δόμνας όταν μάθει πως ο Μελέτης είναι παιδί βiασμoύ

368

“Το πρότυπο του πατέρα θα κατακρημνιστεί. Είναι ο πιο σημαντικός άνθρωπος της ζωής της.

Ξαφνικά θα χάσει την πίστη την εμπιστοσύνη της σε εκείνον. Θα είναι μία πολύ δύσκολη συνθήκη” είπε μεταξύ άλλων η ηθοποιός Νεφέλη Κουλούρη σε πρόσφατη συνέντευξη στο 7 μέρες tv και στο δημοσιογράφο Γιάννη Βίτσα.

“ΟΤΑΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΕΙ Η ΔΟΜΝΑ ΟΤΙ Ο ΜΕΛΕΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΙ ΒΙAΣΜOΥ ΘΑ ΓΚΡΕΜΙΣΤΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ”

Η Δόμνα βιώνει μία πολύ δύσκολη συνθήκη έπειτα από τον χωρισμό της με τον Κωνσταντή και την σχέση εκείνου με τη Δρόσω. “Την οποία φυσικά εκείνη δε γνωρίζει και ακόμη δε φαίνεται να τη μαθαίνει”.

Ο Μελέτης ξεκινά με πολύ καλή διάθεση να γνωρίσει τη Δόμνα μαθαίνοντας ότι είναι αδελφή του. “Ο Μελέτης δέχεται απανωτά σοκ. Δίνει βάρος στην αδελφική σχέση που έχει με τη Δόμνα.

Εκείνη δεν είναι αρνητική υπό την έννοια ότι είναι μοναχοπαίδι, οπότε πάντα ονειρεύονταν έναν αδελφό. Το έλεγε άλλωστε στην Πηνελόπη όταν ζούσε στο σπίτι των Σεβαστών πώς θα ήθελε να έχει μεγάλη οικογένεια”.

Η φοβία και η αγωνία του Σωκράτη έγκειται στο πώς θα αντιδράσει η Δόμνα όταν θα αποκαλυφθεί ότι ο Μελέτης είναι παιδί βiασμoύ εξαιτίας του ότι τη μεγάλωσε με τρομερή προστασία και αγάπη.

Δε διέκρινε ποτέ το αληθινό του πρόσωπο. “Αυτό ακριβώς φοβάται και εκείνος γι’ αυτό είναι αρνητικός στο να αναπτύξουν σχέση τα δύο αδέλφια. Δε θέλει με τίποτα να αποκαλυφθεί ότι στο παρελθόν υπήρξε βiαστήs.

Η Δόμνα δε το μαθαίνει ακόμα. Όταν το πληροφορηθεί θα γκρεμιστεί ολόκληρος ο κόσμος της. Το πρότυπο του πατέρα θα κατακρημνιστεί.

Είναι ο πιο σημαντικός άνθρωπος της ζωής της. Ξαφνικά θα χάσει την πίστη την εμπιστοσύνη της σε εκείνον. Θα είναι μία πολύ δύσκολη συνθήκη”.

Ακολουθήστε το δημοσιογράφο στο Instagram @giannisvitsas

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ