Άγριες Μέλισσες: Η σκηνή που έρχεται έκανε το συνεργείο να λυγίσει

13688

Μία συγκλονιστική σκηνή έρχεται στις Άγριες Μέλισσες και φέρνει δάκρυα στους τηλεθεατές. Όλο το συνεργείο και οι ηθοποιοί λύγισαν.

Ο Μπάμπης και ο Κυριάκος θα έχουν μία ανατριχιαστική σκηνή, στα επόμενα επεισόδια.

Με την βοήθεια του Ακύλα, ο Μπάμπης και η Ουρανία ταξιδεύουν στη Λέρο. Ο Μπάμπης τους βλέπει από μακριά και λυγίζει. Τρέχει να τους αγκαλιάσει και βυθίζεται στην αγκαλιά τους.

Τότε, ο Κυριάκος του τραγουδάει ένα τραγούδι που έγραψε για εκείνον, μόλις τον έχασε από κοντά του. Πατέρας και γιος είναι δακρυσμένοι. Η στιγμή αυτή προβλέπεται από τις πιο ανατριχιαστικές της τρίτης σεζόν.

Ο Μπάμπης επιστρέφει
Μέσα από τη συνέντευξή του στο MYtv, ο Γιάννης Βασιλώττος αναφέρει τη σκηνή αυτή που έρχεται στις Άγριες Μέλισσες, για να καθηλώσει. Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά:

«Ήταν μία πολύ συγκινητική σκηνή αυτή. Ο Κυριάκος, όταν φτάνει στη Λέρο με την Ουρανία, λέει ένα τραγούδι που έγραψε για τον γιο του. Όλο το συνεργείο λύγισε κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων. Κλαίγαμε όλοι και για εμένα ήταν βαθιά και σημαντική σκηνή».

Ο Μπάμπης επιστρέφει στο Διαφάνι, με την βοήθεια του Ακύλα. Ο Ακύλας Μεγαρίτης, θέλοντας να δείξει ένα καλό και συμπονετικό πρόσωπο, φέρνει τον γιο του Κυριάκου πίσω στο χωριό.

Ο πρωταγωνιστής επιστρέφει διαλυμένος, αφήνοντας πίσω τους συντρόφους του. Όλα έχουν αλλάξει μέσα του. Η στιγμή που μαθαίνει πως ο Ακύλας τον έσωσε, είναι έντονη! Η οργή τον κυριεύει.

Ποια θα είναι τα επόμενα σχέδιά του; Η νέα του δράση ξεκινά, με στόχο την απελευθέρωση…

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ