Άγριες Μέλισσες – Κορίνα: «Μακάρι να μην σε γνώριζα Μελέτη»

180

Η αλήθεια έλαμψε και ο Μελέτης ανακάλυψε την παράνομη σχέση της γυναίκας του Κορίνας με τον Μπάμπη Βαμβακά, στις Άγριες Μέλισσες. Η αποκάλυψη αυτή έσκασε απότομα για τον ήρωα φέρνοντας στην επιφάνεια νέες κόντρες και μεγάλες εντάσεις ανάμεσα σε αυτόν και την ίδια την Κορίνα.

Στο αποψινό επεισόδιο οι δυο τους συζητούν και η Κορίνα του λέει πως μακάρι να μην γνωριζόντουσαν ποτέ αυτοί οι δυο.

Τι θα δούμε απόψε 14/4 στις Άγριες Μέλισσες;
Ο Κυριάκος ομολογεί στην Ουρανία πως ο Μεγαρίτης τον ανακάλυψε. Ο Λάμπρος προσπαθεί να «ψαρέψει» τον Θόδωρο Ξανθό, αλλά αποδεικνύεται δύσκολος αντίπαλος. Ο Ακύλας περνά στην αντεπίθεση και κατηγορεί τον Δούκα πως τον απειλεί, αλλά η μεταβίβαση έχει, ήδη, γίνει στον Νικηφόρο και τον Κωνσταντή, που αναλαμβάνουν να τα φέρουν σε πέρας από ‘δω και πέρα.

Η Ελένη δέχεται να κρύψει προσωρινά τον Βαρουξή, αλλά η Ασφάλεια, ήδη, ψάχνει στο χωριό. Η έκθεση έχει προκαλέσει πονοκέφαλο στον Ντούνια, που ζητά εξηγήσεις από τον Ξανθό. Ο Δάκης ανησυχεί για το παρελθόν της Δρόσως και του Νώντα και το ψάχνει, την ίδια στιγμή που ετοιμάζονται για το μεγάλο γύρισμα στο Διαφάνι. Τέλος, απόψε στις Άγριες Μέλισσες, ο Μελέτης ξεκαθαρίζει την κατάσταση στην Κορίνα, που νιώθει εξευτελισμένη μετά την αποκάλυψη. Τι του λέει εκείνη;

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ