Άγριες Μέλισσες MEGA SPOILER: Ο δολοφόνος του πατέρα των αδελφών Σταμίρη (video + pics)

1941

Ένας φόνος ήταν η έναρξη για την πιο πετυχημένη σειρά των τελευταίων ετών, “Άγριες Μέλισσες”, και μετά από όλες τις συνταρακτικές εξελίξεις που βιώνουν οι ήρωες, το φινάλε θα έρθει με την

κάθαρση της Ελένης σαν αρχαία τραγωδία.

Ένας φόνος φέρνει την κάθαρση της Ελένης

Μια κάθαρση που θα έρθει μέσα από την αποκάλυψη για ένα άλλο φόνο από το παρελθόν που θα ανατρέψει για πάντα τις ζωές και τις σχέσεις στο Διαφάνι και ένοχα μυστικά θα αποκαλυφθούν.

Άγριες Μέλισσες: Ένας φόνος από το παρελθόν – Η κάθαρση της Ελένης στο μέλλον

Η Λενιώ και οι αδερφές σκότωσαν από το πρώτο κιόλας επεισόδιο τον Σέργιο Σεβαστό πάνω σε αυτοάμυνα, όμως εκείνος, το ίδιο το θύμα, υπήρξε κάποτε θύτης και δολοφόνος του πατέρα τους, Γιώργου Σταμίρη.

Οι τρεις αδερφές χωρίς να το ξέρουν σκότωσαν δηλαδή τον φονιά του πατέρα τους. Μάλιστα πριν ένα χρόνο σε ένα φλας μπακ είδαμε τον Σέργιο να ρίχνει δηλητήριο στο ποτήρι του Γιώργου Σταμίρη και αμέσως μετά τον πατέρα του Δούκα Σεβαστό να του λέει : “H Λενιώ δεν πρέπει να μάθει ποτέ τί έκανες στον πατέρα της”. Oι εξελίξεις θα είναι καταιγιστικές όταν μαθευτεί όλη αυτή η ιστορία και γιατί οι Σεβαστοί θέλησαν να καταστρέψουν την οικογένεια Σταμίρη.

Αποκαλύψεις όμως θα γίνουν λίγο πριν το μεγάλο φινάλε για την παράνομη σχέση της μητέρας των αδερφών Σταμίρη με τον αδερφό του Δούκα, τον Μιλτιάδη καθώς κι εκείνης ο θάνατος στο ποτάμι καλύπτεται από ένα πέπλο μυστηρίου… Το σίγουρο είναι ότι οι “Αγριες Μέλισσες” έχουν ακόμα μακρύ δρόμο μέχρι το τέλος της ιστορίας που αγαπήθηκε όσο λίγες στην ελληνική τηλεόραση.

Η Λενιώ – Μαρία Κίτσου, μαζί με τις αδελφές της, σκοτώνει τον βάναυσο σύζυγό της. Και με αρχαία τραγική ειρωνεία αναλαμβάνει την ευθύνη της ύβρεως και της δολοφονίας. Και τιμωρείται με φυλάκιση στον κόσμο των ανθρώπων. Των θνητών. Στο τέλος όμως, έρχεται η κάθαρση.

Βίντεο: Τετάρτης 06/11/2019
Η προδοσία του Δούκα εναντίον του αδερφού του στις «Άγριες Μέλισσες»

 

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ