Άγριες Μέλισσες: Ο αδίστακτος νομάρχης μιλάει για τον ρόλο του

338

Ο Κώστας Φιλίππογλου ο νέος νομάρχης στις Άγριες Μέλισσες, μιλάει για τον ρόλο του στη σειρά, αλλά και για όλα όσα θα δούμε στη συνέχεια. Στην φωτογράφηση που πραγματοποιήθηκε, βρέθηκαν παλιοί κι αγαπημένοι μας χαρακτήρες, αλλά και νέοι που έρχονται για να φέρουν την απόλυτη ανατροπή.

Η οικογένεια Μεγαρίτη φτάνει στο Διαφάνι και ο Ακύλας ορίζει ως νομάρχη της Λάρισας τον Διονύση Καλογερά. Έναν άνθρωπο που θα είναι πιστός και σωστός απέναντί του, που θα τον ενημερώνει για όλα όσα συμβαίνουν, που θα εκτελεί τις εντολές του.

Ο Κώστας Φιλίππογλου, ο νέος νομάρχης δήλωσε για τις Άγριες Μέλισσες: “Ο χαρακτήρας αυτός είναι διορισμένος από το καθεστώς. Ένας αριβίστας, ένας ιδιαίτερα φιλόδοξος άνθρωπος, ο οποίος δέχεται μία πάρα πολύ ωραία και σοβαρή δουλειά. Χάρηκα πάρα πολύ, η συνεύρεσή μας για την επιλογή του ρόλου ήταν ευρωπαϊκού επιπέδου”.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Τα παιδιά της οικογένειας Μεγαρίτη
Δηλώσεις έκαναν και η Στέλλα Ψαρουδάκη με τον Δημήτρη Τσίκλη, για το νέο τους αυτό ξεκίνημα, στις Άγριες Μέλισσες. Συγκεκριμένα, η Στέλλα (η κόρη του Ακύλα, Κορίνα), ανέφερε πως παρακολουθούσε φανατικά τη σειρά, με αποτέλεσμα να πανηγυρίσει, όταν άκουσε πως πήρε τον ρόλο.

Ο Δημήτρης Τσίκλης (ο Λευτέρης Μεγαρίτης), ανέφερε πως είχε περάσει ξανά από κάστινγκ για τις Άγριες Μέλισσες, με τον Λευτέρη Χαρίτο να του αναφέρει πως είναι πολύ καλός, αλλά μικρός ηλικιακά για κάποιον ρόλο.

Στον τρίτο κύκλο της σειράς, το τηλέφωνό του χτύπησε για να ανακοινωθεί ο νέος του ρόλος στη σειρά που τόσο ήθελε να παίξει. Δηλώσεις έκαναν και η αγαπημένη μας Μαρία Αντουλινάκη, αλλά και οι Μαρία Καλιμμάνη (Αιμιλία Λιβαδά) – Μαρέλλα Γιαννάτου (Ζωή Μεγαρίτη).

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ