«Αγριες Μέλισσες»: Ο μικρός Σέργιος ξετρέλανε στην πρώτη του συνέντευξη (video)

545

Τι θα δούμε σήμερα στην αγαπημένη μας καθημερινή σειρά του ANT1 TV ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ, που συνεχίζει να πρωταγωνιστεί στην Ελληνική τηλεόραση. Σας έχουμε έτοιμο το αγαπημένο σας Spoiler.

Ποιος θα πληρώσει τις αμαρτίες του παρελθόντος; Πόσα πρόσωπα έχει η αλήθεια; Μπορεί να φέρει την πραγματική τιμωρία; Και είναι αρκετή για να επουλώσει τις πληγές που έχουν ανοίξει;

Οι Άγριες Μέλισσες συνεχίζουν με επιτυχία για δεύτερη χρονιά και οι ανατροπές που αναμένονται στη συνέχεια είναι πολλές και αφορούν όλα τα πρόσωπα του Διαφανίου.

Ο  είχε βρεθεί πριν λίγους μήνες στο The 2night Show και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και φυσικά έκλεψε την παράσταση με την γλύκα αλλά και την ειλικρίνειά του.

Ο γιος της Ασημίνας και του Νικηφόρου, που στην κανονική ζωή είναι μαθητής της β’ δημοτικού, μίλησε για την οικογένειά του και έκανε μια …καταγελλία για την αδερφή μου με την οποία μοιράζονται το ίδιο δωμάτιο και δεν τον αφήνει να βλέπει τις Αγριες Μέλισσες επειδή είναι φαν του GNTM.


Παράλληλα, ο γλυκός Σπύρος Ντούγιας έστειλε τους χαιρετισμούς του στη γιαγιά και τον παππού του, που βρίσκονται στη Σαντορίνη και τους παρακάλεσε να επιστρέψουν επειδή του λείπουν πολύ ενώ όταν ο Γρηγόρης Αρναούτογλου τον ρώτησε τι χάρη θα ζήταγε από τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, εκείνος απάντησε ότι θέλει να δώσει 10 ευρώ στους παππούδες του για να ψωνίσουν ό,τι θέλουν να φάνε.

Τέλος, ο Σπύρος Ντούγιας δήλωσε αφήνοντας άφωνο τον Γρηγόρη Αρανούτογλου όταν του είπε τη φράση “Καλύτερα να είσαι φτωχός παρά πλούσιος”, γιατί οι πλούσιοι δίνουν χρήματα μόνο για …γλυκά και σοκολάτες ενώ οι φτωχοί για…γυμναστική.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ