Άγριες Μέλισσες: Ο Μπάμπης βγάζει τον δικό του δίσκο

273

Γλέντια και χαρές θα επικρατήσουν στο καφενείο της Βιολέτας!

Ο Κυριάκος θα ανακοινώσει με μεγάλη χαρά πως ο γιος του θα ακολουθήσει τα βήματά του. Πατέρας και γιος θα συνεργαστούν, ενώνοντας μουσικές γνώσεις και φωνές. Ο δίσκος που θα βγάλει ο Μπάμπης, στις Άγριες Μέλισσες, θα φωτίσει με χαμόγελα το Διαφάνι.

Το τραγούδι που έγραψαν παρέα με την Δρόσω και την Ασημίνα έκανε τη διαφορά στη δισκογραφική εταιρεία. Ένα τραγούδι που έφερε κοντά τις αδελφές Σταμίρη, αλλά και τον Μπάμπη με την Ασημίνα. Η χαρά του Μπάμπη είναι απερίγραπτη, καθώς -επιτέλους- ο γιος του Βαμβακά βρήκε τον δρόμο του στο Διαφάνι, αλλά και στον έξω κόσμο γενικότερα.

Ο Μπάμπης και ο δίσκος του θα φέρουν για λίγο την αρμονία στις Άγριες Μέλισσες, καθώς ο νεαρός θα πετάξει σε πελάγη ευτυχίας. Στο πλευρό του θα βρεθεί η Ασημίνα, η οποία θα δείξει πολύ χαρούμενη με την επιτυχία του αγαπημένου της. Η χαρά δε θα αργήσει να βρει και την ίδια, καθώς η επιμέλεια του μικρού Σέργιου θα δοθεί στις αδελφές Σταμίρη.

Κι ενώ όλα θα δώσουν το πράσινο φως για Ασημίνα και Μπάμπη, ο Νικηφόρος δε θα έχει πει ακόμη την τελευταία του λέξη. Ένα γεγονός θα φέρει ξανά τους δύο πρωταγωνιστές, με τα φτερά του Μπάμπη να κόβονται για ακόμη μια φορά. Το ξέσπασμα θα γίνει δημιουργικό, με τα τραγούδια του να αφήνουν εποχή.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ