Άγριες Μέλισσες Spoiler: Ένας Τεντιμπόης Φτάνει Στο Διαφάνι Και Το Κάνει Ανω Κάτω …

288

Άγριες Μέλισσες: Κυνηγημένος από το αστυνομικό κράτος – μην ξεχνάμε ότι το στόρι μας μεταφέρει στα τέλη της δεκαετίας του 1950 – ο νεαρός «τεντιμπόης» φτάνει στο θεσσαλικό  χωριό

(κατά το σενάριο), για να γλιτώσει. Και να μην του κόψουν τις φαβορίτες του.

Ο ηθοποιός Γιάννης Βασιλώττος ενσαρκώνει ένα νέο χαρακτήρα, ως τεντιμπόης, που ανοίγει νέα πίστα στην επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά Άγριες Μέλισσες (Ant1), και έρχεται να ταράξει τα νερά στο Διαφάνι.

Το νεαρό κυνηγημένο τεντιμπόη θα ενσαρκώσει στη σειρά ένας νέος και χαρισματικός ηθοποιός. Ο Γιάννης Βασιλώττος. Ο οποίος ήδη έχει στο παλμαρέ του τέσσερις θεατρικές παραστάσεις και μία μεγάλου μήκους ταινία. Άγριες Μέλισσες καστ

Η «εισβολή» του στη σειρά αναμένεται μετά την επόμενη εβδομάδα, αλλά, όπως λένε πληροφορίες, θα κινείται στα «χωρικά ύδατα» της σειράς για κάπου 100 επεισόδια.

Έχει δε ένα ακόμη ατού, που αποδεικνύεται χρήσιμο για τη σειρά και τα «αυθόρμητα» τραγούδια των ηρώων της: Είναι και σπουδαγμένος μουσικός και τραγουδιστής. Με δυο λόγια, δεν αποκλείεται να δούμε στις Άγριες Μέλισσες έναν τεντιμπόη… τροβαδούρο.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ