Αγριες Μέλισσες Spoiler: Ο Κωνσταντής γνωρίζει στην οικογένειά του τη Δόμνα και τον Πατέρα της και ορίζουν σύντομα τους αρραβώνες τους αλλά…

636

Αγριες Μέλισσες Spoiler: Σαρωτικές αλλαγές και νέα πρόσωπα έρχονται στα επόμενα επεισόδια της σειράς Αγριες Μέλισσες που μας μεταφέρει 6 χρόνια στο μέλλον.

Καλώς ήρθατε στο Διαφάνι το ευτυχές έτος 1965. Ο Δούκας παλεύει ακόμη να γλιτώσει από το νόμο και τους δαίμονές του, ενώ η Ελένη παραμένει στη φυλακή όπου τη ζωή της κάνει κόλαση ο Βόσκαρης.

Πίσω στο Διαφάνι, ο Κωνσταντής με τον Μελέτη έχουν κάνει τη δική τους επικερδή επιχείρηση, κρυφά απ’ όλους. Παράλληλα ο Κωνσταντής έχει σχέση με τη Δόμνα, κόρη του συνεργάτη τους Σωκράτη Θέμελη.

Ποια είναι η αρραβωνιαστικιά του Κωνσταντή στις «Άγριες Μέλισσες»

Καθώς αναμένουμε εικόνες από τα γυρίσματα της σειράς Αγριες Μέλισσες με τα νέα πρόσωπα, μαθαίνουμε πως τον ρόλο της όμορφης Δόμνας αναλαμβάνει η ηθοποιός Νεφέλη Κουλούρη. Όσο για τον πατέρα της, τον άνδρα με τον οποίο συνεταιρίζεται ο Κωνσταντής, τον ρόλο του αναλαμβάνει ο Χάρης Σώζος

Ο Κωνσταντής μάλιστα αποφασίζει να συστήσει στην οικογένειά του τη Δόμνα και τον πατέρα της και ορίζουν σύντομα τους αρραβώνες τους, στα επόμενα επεισόδια της σειράς Αγριες Μέλισσες.

Τα πράγματα όμως δεν είναι τόσο καλά όσο νομίζει ο Κωνσταντής, ο πατέρας της αρραβωνιαστικιάς του έχει άλλα σχέδια … τα υπόλοιπα θα τα αποκαλύψουμε σε νέα spoiler!

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ