Άγριες Μέλισσες Spoiler: Ο Ακύλας σκοτώνει τον Ζάχο εν ψυχρώ – Η Ελένη και ο Λάμπρος καταρρέουν

289

Κι ενώ όλοι περιμέναμε πως ο Ζάχος δε θα πάθει άλλο κακό, η μοίρα του επιφυλάσσει το χειρότερο παιχνίδι, στις Άγριες Μέλισσες.

Μπορεί ο Ακύλας Μεγαρίτης να έχει συλληφθεί, κανείς, όμως, δεν αισθάνεται ασφαλής.

Ο Ζάχος, αποφασισμένος να βρει τους πραγματικούς δολοφόνους της μητέρας του, βάζει σε εφαρμογή το σχέδιό του να εξοντώσει τον Ακύλα Μεγαρίτη. Εκείνος αποδρά από τη φυλακή και ο εφιάλτης όλων ξεκινά.

Πράγματι, σύμφωνα με το περιοδικό ΜΥtv και την Σοφία Τσίρκα, ο Ζάχος Λυκογιάννης θα πέσει νεκρός στις Άγριες Μέλισσες, αποχαιρετώντας οριστικά τους πρωταγωνιστές. Το τέλος του θα είναι άδοξο, σκορπίζοντας την θλίψη και τον τρόμο σε όλο το Διαφάνι.

Ο Ακύλας θα οπλίσει και θα εκπληρώσει την επιθυμία του: Να σκοτώσει τον Ζάχο, τον άνθρωπο που στάθηκε εμπόδιο στα σχέδιά του, υποστηρίζοντας τους Διαφανιώτες. Ο Πέτρος, ο Ζάχος και ο Άγγελος εντοπίζουν την “κρυψώνα” του Ακύλα και πηγαίνουν να τον βγάλουν μια και καλή από τη μέση.

Οι άντρες ανταλλάζουν πυρά στο βουνό. Η ήσυχη αυτή νύχτα μετατρέπεται σε κόλαση. Την επόμενη μέρα, όλοι αναζητούν επιζώντες και νεκρούς… Ο Ζάχος εντοπίζεται νεκρός, έχοντας θυσιάσει τη ζωή του για τους αγαπημένους του ανθρώπους, στις Άγριες Μέλισσες. Στην προσπάθειά του να σκοτώσει τον Ακύλα, έπεσε ο ίδιος στο έδαφος, από τα πυρά του εχθρού του…

Η Ελένη και ο Λάμπρος καταρρέουν. Μία καινούργια μέρα ξημερώνει στο Διαφάνι, διαφορετική από όσες έχουμε δει… Ποιοι ακόμη αναμένεται να οδηγηθούν στον θάνατο;

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ