Άγριες Μέλισσες – Βασιλώττος: «Η Ασημίνα θα είναι στην αντίσταση»

401

Ο Γιάννης Βασιλώττος, μίλησε σχετικά με το πως θα βρει τον ίδιο ο τρίτος κύκλος, αλλά και την αγαπημένη του Ασημίνα, στις Άγριες Μέλισσες.

Ο ηθοποιός έχει ανανεώσει το συμβόλαιο και περιμένει πως και πως να ξεκινήσουν τα γυρίσματα της σειράς. Ο τρίτος κύκλος προβλέπεται γεμάτος ανατροπές, με τους ήρωες να μπλέκονται σε νέες περιπέτειες.

Ο Μπάμπης, στα τελευταία επεισόδια, φαίνεται πως είναι έτοιμος για την μεγάλη του καριέρα. Πράγματι, σε συνεργασία με τον πατέρα του, τον Κυριάκο, ο νεαρός “φασαρίας” του Διαφανίου, είναι έτοιμος να ανοίξει τα φτερά του στη μουσική βιομηχανία. Ωστόσο, την εποχή της δικτατορίας, δύσκολο να παραμείνουν όλα όπως τα σχεδίαζε.

Ο Γιάννης Βασιλώττος δήλωσε πως ο τρίτος κύκλος στις Άγριες Μέλισσες θα βρει την αγαπημένη του Ασημίνα, στην αντίσταση. Δε θα είναι εύκολη περίοδος για κανέναν. Ο ίδιος θα συνεχίσει να τρέφει αισθήματα για εκείνη, οι δυσκολίες όμως θα έχουν ως αποτέλεσμα να μην είναι κανείς ευτυχισμένος στο Διαφάνι. Άλλωστε, θα επικρατεί μονίμως ο κίνδυνος της “εξορίας”.

Όσον αφορά στον γάμο της Δανάης Μιχαλάκη; Ο ηθοποιός δήλωσε πως είναι όλο το καστ των μελισσών καλεσμένο! Ο γάμος αυτός θα πραγματοποιηθεί τον Αύγουστο και είναι όλοι τους πολύ χαρούμενη για την συνεργάτιδά τους!

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ