ΑΝ ΗΜΟΥΝ ΠΛΟΥΣΙΟΣ: ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 71-72-73-74-75

221

Δείτε τι θα συμβεί στα νέα επεισόδια της σειράς του ΑΝΤ1 ΑΝ ΗΜΟΥΝ ΠΛΟΥΣΙΟΣ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 71-72-73-74-75

Επεισόδιο 71

Ο Στρατής ανακοινώνει στη Δάφνη ότι χωρίζει με την Κική, ενώ ο Σωτήρης επιμένει να χωρίσει με τη Χριστίνα. Η Φρόσω δεν προλαβαίνει τις ταραχές, μία με το ατύχημα του Μάνου και μία με ένα απειλητικό μήνυμα στον Βρανά. Ο Αντρέι κανονίζει τη δουλειά με τα παράνομα προϊόντα-απομιμήσεις, ενώ η Μόνικα ετοιμάζει στο μαγαζί του Λευτέρη ένα χριστουγεννιάτικο μπαζάρ με τη Σαββούλα, μέχρι τη στιγμή που μαθαίνει ότι ο Βρανάς φίλησε τη Χριστίνα και γίνεται έξαλλη!

Ο Μάνος πηγαίνει το αμάξι του στο συνεργείο του Τόλη, συναντάει εκεί τον Στρατή «ξαναγνωρίζονται» και οι δυο τους καταλήγουν να πιάσουν δουλειά ως εποχικοί Αη Βασίληδες! Την ίδια στιγμή, ο Αλέξης είναι πολύ ταραγμένος για το χωρισμό της Κικής με τον Στρατή, ενώ η Δάφνη είναι πολύ κοντά στο να ανακαλύψει τι συμβαίνει με το πόδι του. Και ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, ο Βρανάς πέφτει νεκρός από δύο τύπους, που είναι ντυμένοι καλικάντζαροι! Σοκ!

Επεισόδιο 72

Ο Αντρέι περιμένει στην αποβάθρα τον Βρανά, για να πέσει στην παγίδα που του έχει στήσει, όμως ο Βρανάς δεν εμφανίζεται ποτέ, αφού είναι… νεκρός! Η Φρόσω είναι σοκαρισμένη και απαρηγόρητη, αφού όλα έγιναν μπροστά της. Η είδηση της δολοφονίας του Βρανά παίζει παντού και όσοι την μαθαίνουν σοκάρονται: η Μόνικα, που ακόμη θεωρείται σύζυγός του, ο γιος του ο Μάνος, αλλά και ο Σωτήρης με τη Χριστίνα, που εξαιτίας του Βρανά είναι ένα βήμα πριν το διαζύγιο.

Ο Αντρέι υποψιάζεται την Πέγκυ για τον φόνο, αφού αυτή ήταν που είχε απειλήσει τον Βρανά… Στο μεταξύ, ο άφραγκος Μάνος συγκατοικεί με τον ακόμα πιο άφραγκο Στρατή, αλλά και με την επίσης άφραγκη Κική, ενώ ο Αλέξης κερδίζει έδαφος στην καρδιά της Δάφνης. Όλοι παρευρίσκονται στην κηδεία του Βρανά, όπου ανακοινώνεται πως η διαθήκη του θα ανοίξει πολύ σύντομα. Κάτι το οποίο ο Βρανάς περιμένει όσο τίποτα…

Επεισόδιο 73

Είναι ανήμερα Χριστούγεννα και η αστυνομία πραγματοποιεί έρευνα στο σπίτι του Σωτήρη όπου και βρίσκει ένα μπουκαλάκι με περίεργο περιεχόμενο. Ο Βρανάς, ολοζώντανος και κρυμμένος στο ξενοδοχείο, μαθαίνει τα νέα της εταιρίας απ’ τον Ζαφείρη, ενώ περνάει μια ονειρική, σουρεαλιστική και συνάμα εφιαλτική χριστουγεννιάτικη βραδιά, που μπορεί είτε να τον κάνει καλύτερο άνθρωπο είτε ακόμα χειρότερο!

Στο μεταξύ, ο Αντρέι ανακαλύπτει πως τα χρήματα στον λογαριασμό του Στρατή έχουν μεταφερθεί σ’ αυτόν του Αλέξη, ενώ η Χριστίνα, η Μόνικα και ο Αλέξης ενημερώνονται ταυτόχρονα απ’ τον δικηγόρο πως πρέπει να παρευρεθούν στο άνοιγμα της διαθήκης του Βρανά… Μια διαθήκη, που κρύβει εκπλήξεις για όλους. Και ενώ συμβαίνουν αυτά, ο Σωτήρης συλλαμβάνεται ως ο βασικός ύποπτος της δολοφονίας του Βρανά…

Επεισόδιο 74

Την ώρα που συλλαμβάνουν τον Σωτήρη για τον φόνο του Βρανά, ο Αλέξης, η Μόνικα και η Χριστίνα κληρονομούν τις μετοχές του! Ο Στρατής καταφέρνει να μιλήσει με τη Δάφνη και αποκαλύπτεται η κοροϊδία του Αλέξη εις βάρος τους, με την έξαλλη Δάφνη να ζητάει εξηγήσεις από τον Αλέξη. Την ίδια στιγμή, η Κική ανακοινώνει στον Στρατή ότι δεν μπορεί να συγκατοικεί άλλο μαζί του, ενώ ο Αντρέι αποφασίζει να βοηθήσει τον Σωτήρη στο να βγει από τη φυλακή.

Η Βενετία αναρωτιέται γιατί ένας Βρανάς, που υποψιάζεται ότι μπορεί να πεθάνει, αντί να πάρει έναν μπράβο να τον φυλάει, κάνει απλά τη διαθήκη του, ενώ ο Μάνος μαθαίνει από την Ξένια για τα σχέδια της Μόνικας να στείλει τα παιδιά εσώκλειστα σε κολλέγιο του εξωτερικού. Και όλα αυτά, την ώρα που η Πέγκυ ανακαλύπτει πως ο Βρανάς είναι ζωντανός! Τουλάχιστον μέχρι να τον σκοτώσει με τα δικά της χέρια…

Επεισόδιο 75

Ο Βρανάς βρίσκει στο πρόσωπο της Πέγκυς έναν άσπονδο σύμμαχο στα σχέδια του, όταν αναγκάζεται να της αποκαλύψει την αλήθεια. Παράλληλα, ο Σωτήρης συνεχίζει να βρίσκεται προφυλακισμένος, όμως, ο Λευτέρης με τη βοήθεια της Μυρτώς και του Θεοχάρη καταστρώνει ένα σχέδιο, για να κάνει γιορτές με τον φίλο του. Την ίδια στιγμή, ο Αλέξης αναγκάζεται να παραδεχτεί τα ψέματα του στη Δάφνη κι εκείνη απογοητεύεται γι’ ακόμα μια φορά απ’ τους άντρες, ενώ η Κική φεύγει απ’ το σπίτι του Στρατή, κλείνοντας έτσι οριστικά τον κύκλο της σχέσης τους.

Ο Μάνος αποκαλύπτει στη Σμαράγδα και τον Νικόλα την εμπλοκή της Μόνικας στα σχέδια του Βρανά, για να τους αρπάξουν το λαχνό και με την βοήθεια της Ξένιας συσπειρώνονται όλοι εναντίον της. Την ίδια ώρα, ο Αντρέι βάζει και τα τελευταία κομμάτια του πάζλ τόσο στην υπόθεση των λαχνών, όσο και στον ψεύτικο θάνατο του Βρανά. Η Χριστίνα, η Μόνικα, ο Μάνος, ο Αλέξης, η Δάφνη, η Κική, ο Στρατής, η Σμαράγδα, ο Νικόλας και η Φρόσω θα βρεθούν σ’ ένα δωμάτιο, με τον Αντρέι αρχηγό να στήνει μια νύχτα… σοκαριστικών αποκαλύψεων για όλους!

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

ΕΔΩ

ΕΔΩ

ΕΔΩ 

ΕΔΩ

ΕΔΩ

7-8-9 ΕΔΩ

10 ΕΔΩ

11 ΕΔΩ

12 ΕΔΩ

13 ΕΔΩ

14 ΕΔΩ

15 ΕΔΩ

16 ΕΔΩ

17 ΕΔΩ

18 ΕΔΩ

21 ΕΔΩ

22 ΕΔΩ

30 ΕΔΩ

31 ΕΔΩ

34 ΕΔΩ

35 ΕΔΩ

37 ΕΔΩ

38 ΕΔΩ

39 ΕΔΩ

40 ΕΔΩ

41-42-43

44 ΕΔΩ

45 ΕΔΩ

46-47-48-49-50 ΕΔΩ

51 ΕΔΩ

53 ΕΔΩ

54 ΕΔΩ

55 ΕΔΩ

56-57-58-59-60 ΕΔΩ

61-62-63-64-65 ΕΔΩ

66 ΕΔΩ

67 ΕΔΩ

68 ΕΔΩ

69 ΕΔΩ

70 ΕΔΩ

71-72-73-74-75 ΕΔΩ

Όποιος φίλος ή φίλη θέλει να γίνει μέλος στο Facebook στην

ΣΕΛΙΔΑ #AnHmounPlousios ας πατήσει το μου αρέσει… Αν ήμουν πλούσιος

Όποιος φίλος ή φίλη θέλει να γίνει μέλος στο Facebook
στην ΟΜΑΔΑ Αν ήμουν πλούσιος ☑️ ας μας στείλει πρόσκληση

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ