Αναβάλλεται σήμερα ο Μουτσινάς – Τι γίνεται με Survivor

202

Χωρίς το “Καλό μεσημεράκι” θα το περάσουν σήμερα οι τηλεθεατές καθώς ο ΣΚΑΪ φαίνεται να επιλέγει την ενημέρωση και από επιλογή αλλά και από ανάγκη.

Το κανάλι του Νέου Φαλήρου με μαραθώνιες μεταδόσεις ενημερώνει το κοινό για όλα όσα συμβαίνουν στην Αττική και πώς η επέλαση της ”Μήδεια” έχει επηρεάσει τη ζωή των Αθηναίων και όχι μόνο καθώς οι συνθήκες σε πολλά προάστια είναι πολύ δύσκολες και ως εκ τούτου ο Νίκος Μουτσινάς δεν θα βγει σήμερα στον αέρα.

Κανονικά το Survivor
Το ίδιο άλλωστε συνέβη και το πρωί καθώς η ψυχαγωγική εκπομπή με την Ιωάννα Μαλέσκου Love it δεν βγήκε στον αέρα και το κενό καλύφθηκε από τους “Αταίριαστους”. Έτσι και ο Μουτσινάς παίρνει αναβολή λόγω Μήδεια.

Ο ΣΚΑΪ βρήκε την ευκαιρία να τροποποιήσει το πρόγραμμα του το πρωί που μπορεί καθώς και οι δυο εκπομπές της Μαλέσκου και του Μουτσινά βγαίνουν από το στούντιο Alfa στα Μελίσσια όπου οι συνθήκες είναι πολύ δύσκολες και η μετάβαση στο σημείο είναι έως ακατόρθωτη ακόμα κι αν φοράς παγοπέδιλα.

Μάλιστα το λέω το πρωί που μπορεί γιατί από το απόγευμα που ξεκινάει ο μαραθώνιος των ριάλιτι κάτι τέτοιο δεν είναι εφικτό. Τόσο το Super Makeover όσο και το House of Fame – l’Academia θα προβληθούν κανονικά, ενώ ούτε λόγος για να μην προβληθεί το Survivor το βράδυ. Με κρόουλ θα ενημερωθούν οι τηλεθεατές μετά το κεντρικό δελτίο ειδήσεων καθώς δεν είναι καιρός να αφήνεις τα 40άρια…

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ