Αγγελική: Έγκυος η Τζένη – Ποιος είναι ο πατέρας του παιδιού

169

Μία είδηση έρχεται για να ταράξει τις ισορροπίες στην οικογένεια των Αργυρών. Η Τζένη ανακαλύπτει πως είναι έγκυος, με τα δεδομένα να ανατρέπονται στη σειρά Αγγελική. Η πρωταγωνίστρια θα βρεθεί στην απόλυτη σύγχυση, με το γεγονός αυτό να ηχεί σαν βόμβα στους Αργυρούς. Την ίδια στιγμή, ο Παύλος προσπαθεί να την προσεγγίσει ξανά, αυτή τη φορά για προσωπικούς σκοπούς.

Η ταυτότητα της Αγγελικής έρχεται στην επιφάνεια, ενώ ο θάνατος ενός χαρακτήρα θέτει στο επίκεντρο τους δύο πρωταγωνιστές. Στο μεταξύ, η Αγγελική ψάχνει τρόπους να απομακρυνθεί από τους Αργυρούς, ζώντας μακριά τους με τον Στέφανο και την κόρη τους, την Δανάη. Το μέλλον, όμως, επιφυλάσσει πολλές δυσκολίες για την ηρωίδα… Τί θα δούμε στα επόμενα επεισόδια;

Η είδηση της εγκυμοσύνης
Η Τζένη αρχίζει να έχει ναυτίες και ζαλάδες. Η αδυναμία της γίνεται αισθητή και την προβληματίζει αρκετά. Αμέσως, τρέχει να πάρει ένα τεστ εγκυμοσύνης, το οποίο δείχνει πως είναι θετικό. Η πρωταγωνίστρια ταράζεται και δε ξέρει αν πρέπει να νιώσει χαρά ή λύπη. Η Τζένη μαθαίνει πως είναι έγκυος, στη σειρά Αγγελική, με το παιδί να είναι του Παύλου!

Τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή, ο Παύλος προσπαθεί να έρθει κοντά με την Σοφία, ειδικά μετά το τελευταίο της ατύχημα. Η απώλεια του παιδιού έχει προβληματίσει και τις δύο πλευρές. Η Σοφία δε θέλει να τον βλέπει με τα μάτια της, εκείνος, όμως, έχει αντίθετη γνώμη κι επιμένει. Η Τζένη αποφασίζει να μη κρατήσει το μυστικό αυτό μόνο δικό της.

Σύμφωνα με το TV o’ Clock, η Τζένη καλεί τον Παύλο και του ανακοινώνει πως είναι έγκυος. Το γεγονός αυτό θα αφήσει άφωνο τον πρωταγωνιστή, ο οποίος πριν από λίγες μέρες έχασε το αγέννητο παιδί του, μέσα από το τροχαίο της Σοφίας. Η στάση του θα είναι αρκετά σκληρή. Θα καταφέρει η Τζένη να τον μαλακώσει; Πώς θα αντιδράσει ο Στέφανος με μία τέτοια είδηση;

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ