Άντζελα Γκερέκου MEGA: Πρόταση βόμβα για επιστροφή στη τηλεόραση

287

Ένα μεγάλο όνομα με ιστορία στο χώρο της υποκριτικής, η Άντζελα Γκερέκου, βρίσκεται σε συζητήσεις για επιστροφή στη τηλεόραση

και την ανάληψη ενός από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους στη νέα δραματική σειρά «Η Γη της Ελιάς» που ανέλαβε να ετοιμάσει για λογαριασμό του MEGA ο Ανδρέας Γεωργίου.

Η Άντζελα Γκερέκου, που σήμερα είναι πρόεδρος του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (ΕΟΤ), δεν έπαψε ποτέ να λατρεύει την υποκριτική και η πρόταση που της έγινε πρόσφατα αναθέρμανε το ενδιαφέρον της για την επιστροφή της στη τηλεόραση, σε μια νέα φιλόδοξη σειρά όπως είναι «Η Γη της Ελιάς» που θα προβληθεί από την επόμενη τηλεοπτική σεζόν στο MEGA.

Ποια είναι η Αντζελα Γκερέκου
Σπούδασε αρχιτεκτονική στο Πανεπιστήμιο της Ρώμης και υποκριτική στην Ακαδημία Θεατρικών Σπουδών του Λονδίνου.

Η Άντζελα Γκερέκου έχει μια σημαντική καριέρα στην ηθοποιία. Εντάχθηκε και μαθήτευσε στην ομάδα του Ιταλού σκηνοθέτη Φεντερίκο Φελλίνι. Πρωταγωνίστησε στην ελληνοβρεταννική παραγωγή «Το κορίτσι της Μάνης», η οποία παρουσιάστηκε στο Φεστιβάλ των Καννών. Έχει ασχοληθεί με τον κινηματογράφο, την τηλεόραση και το θέατρο και έχει συνεργαστεί με πολλούς και σημαντικούς Έλληνες σκηνοθέτες. Μια από τις κορυφαίες της τηλεοπτικές συνεργασίες ήταν και αυτή με τον Κώστα Κουτσομύτη στη σειρά «Πρόβα νυφικού» του ΑΝΤ1.

Υπήρξε βασικό μέλος της Επτανησιακής Πολιτιστικής Κίνησης, η οποία στόχο είχε την αναβίωση του επτανησιακού θεάτρου κατά την περίοδο 1987 – 1988, στην οποία συμμετείχε μεγάλος αριθμός πολιτικών και καλλιτεχνικών προσωπικοτήτων των Επτανήσων.

To 1993 παρουσίασε την πανευρωπαϊκή παραγωγή «Παιχνίδια Χωρίς Σύνορα» που προβλήθηκαν από την ΕΤ1.

Διετέλεσε υφυπουργός Πολιτισμού με αρμοδιότητα τον Τουρισμό στην Κυβέρνηση Γιώργου Παπανδρέου.

Είναι παντρεμένη με τον Τόλη Βοσκόπουλο με το οποίο έχει αποκτήσει μια κόρη.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ