Από τις Άγριες Μέλισσες στον Παράδεισο: Ο κακός κι αδίστακτος ρόλος του

169

Αυτή θα είναι η νέα δραματική σειρά του ALPHA με γνωστούς ηθοποιούς που θα καθηλώσουν.

Ο Βαγγέλης Αλεξανδρής, ο αγαπημένος μας Κυριάκος από τις Άγριες Μέλισσες, μετατρέπεται σε έναν άνθρωπο κακό κι αδίστακτο, στη νέα σειρά του ALPHA με τίτλο “Παράδεισος”. Αφήνει το Διαφάνι, την Ουρανίτσα του και το κλαρίνο, όχι, όμως, τις μπουτίκ!

Ο Παράδεισος των Κυριών μας εισάγει στον χώρο της μόδας, σε μία εποχή αρκετά περίεργη και δύσκολη. Το δημοφιλέστερο και πολυτελέστερο κατάστημα γυναικείων ειδών, είναι έτοιμο να ανοίξει τις πόρτες του στο κοινό και τα εγκαίνια αναμένονται φαντασμαγορικά. Η γυναίκα έχει τον πρώτο λόγο.

Λαμπεροί καλεσμένοι θα τιμήσουν με την παρουσία τους τους νεαρούς ανερχόμενους επιχειρηματίες και ιδιοκτήτες του Παραδείσου, στα εγκαίνια του πολυτελούς ονείρου τους.

Ο Βαγγέλης Αλεξανδρής έρχεται στον Παράδεισο, με έναν ρόλο αρκετά… κακό! Όπως δήλωσε στην Μαρία Ανδρέου, στο περιοδικό 7 Μέρες TV:

«Δέχτηκα αρκετές προτάσεις, αλλά στάθηκα σε μία. Στη σειρά του ALPHA “Παράδεισος των Κυριών”, που διαδραματίζεται στην εποχή του 60′. Θα υποδύομαι το κακό αφεντικό ενός πολυκαταστήματος. Αυτός ο αρνητικός χαρακτήρας νιώθω ότι θα με εξελίξει υποκριτικά.

Γιατί, ενώ ο Κυριάκος ήταν ένας καλός άνθρωπος, τώρα θα κάνω έναν κόντρα ρόλο. Στη σειρά θα παίζουν επίσης ο Τάσος Νούσιας, ο Αργύρης Πανταζάρας, ο Λάζαρος Γεωργακόπουλος και πολλοί άλλοι.

Τα γυρίσματα ξεκινούν στις 18 Ιουλίου και πρέπει να δώσουμε πάλι τον καλύτερό μας εαυτό».

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ