Αρραβωνιάστηκαν κρυφά Κίτσου – Γκοτσόπουλος;

1468

Παρά το γεγονός ότι προσπαθούν να το κρύψουν, οι δυο τους βρίσκονται μαζί στην Σκόπελο, σύμφωνα με νέο δημοσίευμα του περιοδικού Ciao, κι απολαμβάνουν τις πρώτες τους διακοπές για φέτος το καλοκαίρι. Μόνο που αυτές οι διακοπές είναι ξεχωριστές από τις άλλες καθώς το ζευγάρι φαίνεται να επισημοποίησε την σχέση του.

Οι αναφορές ότι ανάμεσα στην Μαρία Κίτσου και τον Δημήτρη Γκοτσόπουλο υπάρχει κάτι περισσότερο από φιλία ή συνεργασία ξεκίνησαν λίγο πριν από το περσινό Πάσχα και ουσιαστικά δεν διαψεύσθηκαν από κανέναν. Μάλιστα απόλαυσαν μαζί τις καλοκαιρινές διακοπές τους στη Μύκονο.

Δεν είναι λίγοι εκείνοι που υποστηρίζουν ότι έχουμε ένα καυτό ειδύλλιο ανάμεσα σε Λενιώ και Λάμπρο, το οποίο μάλιστα δεν θα αργήσει να φτάσει και στα σκαλιά της εκκλησίας.

Το ζευγάρι απολαμβάνει ήρεμες στιγμές στην Σκόπελο, μακριά από το άγχος της καθημερινότητας και των γυρισμάτων. Βρίσκονται ήδη τρεις ημέρες στο νησί κι όσοι τους βλέπουν έχουν να λένε για το πόσο φιλικοί είναι με τον κόσμο αλλά και το πόσο ερωτευμένοι, αφού δεν μπορούν ο ένας μακριά από τον άλλον.

Άλλαξαν βέρες Κίτσου – Γκοτσόπουλος
Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, οι ίδιες πηγές λένε ότι το ερωτευμένο ζευγάρι βρήκε ευκαιρία στο νησί, μακριά από όλους και όλα να επισημοποιήσει την σχέση του και να αλλάξει βέρες.

Πρόκειται για έναν συμβολικό αρραβώνα, μια κίνηση που σίγουρα θα επαναληφθεί και στην Αθήνα, μπροστά σε πολλούς φίλους και συγγενείς, αλλά προς το παρόν θέλησαν να την κάνουν μόνο για τους δυο τους…

Η πρώτη φωτογραφία της Κίτσου από τις διακοπές της
Έχοντας ολοκληρώσει λοιπόν τα γυρίσματα, πριν βρεθεί και πάλι στο πλατό για την τρίτη σεζόν, απολαμβάνει τις διακοπές της με τους φίλους της σε όμορφες παραλίες και μαγευτικά μέρη.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δημοσίευσε μια φωτογραφία της, όπου πόζαρε με φίλη της πάνω σε σκάφος να απολαμβάνουν τον ήλιο.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ