Δημήτρης Λάλος – Σασμός: Η αποκάλυψη για τα spoilers και η έξοδος με τη σύζυγό του (video)

503

Spoiler στα spoilers έδωσε ο τηλεοπτικός Μαθιός.

Είναι ένα από τα τηλεοπτικά πρόσωπα που μονοπωλούν το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού. Ο δολοφόνος του Σασμού στον Alpha, ο Μαθιός έχει καταφέρει να κάνει το κοινό να έρθει με το μέρος του.

O Δημήτρης Λάλος, βρέθηκε στο Ηρώδειο και απόλαυσε την παράσταση «Από τη Βυζαντινή Κρήτη στο σήμερα» με τη μουσική και τα τραγούδια του Μίκη Θεοδωράκη.
Εννοείται πως οι δημοσιογράφοι εντόπισαν τον ηθοποιό και τον ανέκριναν κανονικά σχετικά με τις εξελίξεις στον Σασμό.

Το spoiler του Λάλου για τα spoilers
Μπορεί οι δημοσιογράφοι να επιθυμούν διακαώς να μάθουν τι θα συμβεί ανάμεσα στον Μαθιό και τη Βασιλική, μπορεί όλοι να μιλούν για έναν θάνατο που θα συγκλονίσει τον Μαθιό, αλλά ο ίδιος ο Μαθιός εξήγησε τι ακριβώς συμβαίνει με τον ίδιο και τα spoilers:

«Κάθε μέρα είναι και μια ανατροπή, έχω υπογράψει συμβόλαιο εχεμύθειας, έχουμε υπογράψει αλλά προσέχουμε την ιστορία μας για να μπορεί ο κόσμος να την χαίρεται».

Η αγάπη του κόσμου για τον Μαθιό:
«Η αγάπη του κόσμου είναι τεράστια, είναι πολύ ωραίο, κάθε σειρά έχει και αγαπημένους χαρακτήρες, οι οποίοι εναλλάσσονται. Τώρα είναι ο Μαθιός. Όταν με συναντάει ο κόσμος μου λέει πως δεν πειράζει ό,τι κι αν έχω κάνει».

Όσο για τη δολοφονία που έκανε ο Μαθιός, o Λάλος δεν θέλησε να κάνει άλλο σχόλιο, παρά μόνο να πει, πως ο Σασμός προβάλλεται Δευτέρα με Πέμπτη στις 9!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΟΣΑ ΕΙΠΕ Ο ΛΑΛΟΣ ΕΔΩ

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΤΡΕΙΛΕΡ ΕΔΩ

«Είναι ψύχραιμη η γυναίκα μου, είναι του επαγγέλματος, είμαστε ψύχραιμοι και αγαπημένοι και προχωράμε.

Προσπαθώ όσο ελεύθερο χρόνο έχω, να τον περνάω με την κόρη μου, πιστεύω ότι το εικοσιτετράωρο έχει πολλές ώρες, παίζω με την κόρη μου, προσπαθώ να την πηγαίνω και να την φέρνω από το σχολείο, θέλω να το γνωρίζω το παιδί μου, να ξέρω πόσους πόντους πήρε από πέρσι μέχρι φέτος».

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ